07 Απριλίου 2022

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


Με βίντεο που πρόβαλε τοποθετήσεις 2 Ουκρανών στρατιωτών πλαισίωσε την ομιλία του στη Βουλή των Ελλήνων ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, με τον έναν εξ' αυτών να δηλώνει ελληνικής καταγωγής και στρατιώτης του ναζιστικού τάγματος Αζόφ!

Θέλοντας να δώσει έμφαση στους πολιτισμικούς κι ιστορικούς δεσμούς ανάμεσα στην Ουκρανία και την Ελλάδα, ο - φιλότουρκος κατά τα άλλα - Πρόεδρος της Ουκρανίας διέκοψε την παρέμβασή του για να προβληθεί βίντεο με 2 Έλληνες ομογενείς (ας το πιστέψουμε) που πολεμούν κατά της ρωσικής εισβολής. Πρόκειται για τους στρατιώτες που συστήθηκαν ως Μιχαήλ κι Αναστάσιος. Ωστόσο, ο πρώτος εξ' αυτών, ο Μιχαήλ, υποστήριξε ότι αποτελεί μέρος των δυνάμεων του ναζιστικού τάγματος Αζόφ, γεγονός που ήδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Αμέσως μετά το πέρας της ομιλίας Ζελένσκι, οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ χειροκρότησαν όρθιες τον Πρόεδρο της Ουκρανίας! Αντιθέτως, ψυχρό ήταν το χειροκρότημα απ' την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, με την κάμερα να «συλλαμβάνει» τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει νόημα στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μη σηκωθούν. Μάλιστα, 4 βουλευτές της παράταξης αποχώρησαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας (Φίλης, Δρίτσας, Γκιόλας, Βαρεμένος). Υπενθυμίζεται ότι απ' τη διαδικασία απουσίαζαν ΚΚΕ κι Ελληνική Λύση, ενώ συμβολική ήταν η παρουσία του ΜέΡΑ25, μ' ένα μόνο βουλευτή, το Γιώργο Λογιάδη, ο οποίος αποχώρησε κι αυτός απ' την Ολομέλεια.

Συμπέρασμα; Κυνηγάμε το Φασισμό δήθεν φανερά - απλά, μόνο να το δείχνουμε και να το βλέπει η πλευρά των συμφερόντων που εξυπηρετούμε - ενώ στην ουσία του δίνουμε βήμα μέσα στην Ελληνική Βουλή και τον χειροκροτάμε κιόλας!...

Με λίγα λόγια... 7 Απρίλη 2022! Αποφράδα μέρα για την Ελληνική Ιστορία! Το Ελληνικό Κοινοβούλιο, θέλοντας αρχικά να καταγγείλει το Φασισμό, «κατάφερε» καταληκτικά να τον καθαγιάσει!... Έλεος!... Αηδία!... Οργή!...