11 Απριλίου 2022

ΤΖΟΝΣΟΝ ΚΑΙ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Τζόνσον πραγματοποίησε προχθές αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Ουκρανία. Στη συνάντησή του με το Ζελένσκι ανακοίνωσε ότι το Λονδίνο θα παράσχει σημαντική στρατιωτική και οικονομική βοήθεια στη δοκιμαζόμενη χώρα. Το βίντεο με τους δυο ηγέτες να περπατούν στους δρόμους του Κιέβου, δημοσιεύθηκε στους λογαριασμούς των δυο πολιτικών και σύντομα αναδημοσιεύτηκε από χιλιάδες λογαριασμούς.

Πηγή el.gr

Σχόλιο Ιστοσελίδας

Ο Μπόρις Τζόνσον επισκέφτηκε την Ουκρανία η οποία βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση. Ναι, σε εμπόλεμη κατάσταση... μια εμπόλεμη κατάσταση (αξίζει να το επαναλάβουμε) η οποία δε διακρίνεται και πολύ εύκολα σ' αυτό το - ομολογουμένως, πολύ μικρής διάρκειας - βίντεο. Οπότε, έχουμε δυο ενδεχόμενα. Ή ο κάτοχος της Ιστοσελίδας έχει γεράσει υπερβολικά (ή και παρανοήσει ακόμα) και δε θυμάται, πραγματικά, τι σημαίνει πόλεμος ή οι πολεμικές συρράξεις γίνονται πλέον πολύ «κομψά κι ευέλικτα» στην εποχή μας που επιτρέπουν άνετα τις βόλτες (ακόμα και με τις ενδυματολογικές προτιμήσεις που έχει ο καθένας) στους δρόμους που αποτελούν ταυτόχρονα και πεδία των μαχών.

Όπως και να 'χει, στις πολεμικές συρράξεις, πλήττονται πάντα τα μικρομεσαία στρώματα των λαών κι όχι η άρχουσα τάξη και, κατ' επέκτασιν, οι πολιτικοί.