09 Απριλίου 2022

9/4/2022. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2 - 3


Ο αγώνας ξεκίνησε με γκολ απ' το πρώτο κιόλας λεπτό (δεν είχε ακόμα συμπληρωθεί)! Το πέτυχε για τους φιλοξενούμενους ο Έρλινγκμαρκ, με σουτ μέσα απ' την περιοχή, εκμεταλλευόμενος έξοχη προσπάθεια του Κουλούρη και συρτή σέντρα του απ' τ' αριστερά. Η γρήγορη επίτευξη του τέρματος είχε σαν αποτέλεσμα να διεξαχθεί ένα παιχνίδι ανοιχτό κι απ' τις δυο πλευρές. Αυτό φάνηκε κι απ' την εξέλιξη του σκορ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 19'. Ο Ντίαζ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ντουάρτε κι αδράνεια στην αμυντική γραμμή των αντιπάλων, δε δυσκολεύτηκε με προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Ατρόμητος δεν το έβαλε κάτω και πήρε πάλι κεφάλι, στο 28', με εύστοχο, δυνατό, ευθύβολο σουτ του Μουνίθ απ' το ημικύκλιο. Από κόρνερ, όμως, μπήκε στο 36' και το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού, με τους ίδιους, μάλιστα, συντελεστές. Εκτέλεσε ο Ντουάρτε κι ο Ντίαζ, με κεφαλιά, χρίστηκε σκόρερ για δεύτερη φορά.

Στην επανάληψη, 12 λεπτά μετά την έναρξή της, απειλήθηκαν επεισόδια αλλά, ευτυχώς, δε δόθηκε έκταση. Ο διαιτητής Καραντώνης μοίρασε από μια κίτρινη κάρτα σε κάθε ομάδα (Χαρίσης και Κορνίλιους).

Μετά από εκατέρωθεν φάσεις, φτάσαμε στο 72' κι ο πεισματάρης, σήμερα, Ατρόμητος προηγήθηκε ξανά στο σκορ, με τον Κουλούρη, ο οποίος με τρομερό σουτ διαμόρφωσε το σκορ σε 2 - 3 που ήταν και το τελικό. Έτσι, οι Περιστεριώτες, στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στην κατηγορία, απέσπασαν, μέσα στο Αγρίνιο, μια πολύ χρήσιμη νίκη.