06 Απριλίου 2022

ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 15% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Με δεδομένο ότι η συμμετοχή στις εκλογές είναι κάπου στο 57% και με δεδομένο ότι η κυβέρνηση, αν γίνουν εκλογές αυτή τη στιγμή, δεν παίρνει πάνω από 22%, είναι φανερό ότι αυτό αντιστοιχεί στο 12% περίπου του πληθυσμού.

Ο Πρωθυπουργός, ενώ ξεκίνησε με ευρύτατη αποδοχή (έλαβε μέχρι κι αυτοδυναμία) και γενικά με τις καλύτερες προϋποθέσεις, κατόρθωσε με τις εμμονές τόσο τις δικές του όσο και των περί αυτόν, να διαλύσει την ελληνική κοινωνία και να τη φανατίσει εναντίον του με κάθε αφορμή που του δόθηκε. Μεταναστευτικό, πυρκαγιές, ακραία χουντομέτρα λόγω κορονοϊού που πουθενά στον κόσμο δεν πάρθηκαν, προκλητικές δηλώσεις και, κυρίως, με τον απόλυτο έλεγχο των συστημικών ΜΜΕ που τα έβαλε απ' το πρωί ως το βράδυ να προπαγανδίζουν ενάντια στην λαϊκή λογική και βούληση πρώτα για τον κορονοϊό και τώρα κατά του Πούτιν και της Ρωσίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει, για το καλό της πατρίδος (αλλά και του κόμματός του που χάνει 2% κάθε μήνα), να διαλύσει την βουλή και ν' ακολουθήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες για να γίνουν εκλογές.

Ότι προκύψει, θα 'χει τουλάχιστον έστω και στοιχειωδώς καλύτερη αποδοχή απ' την κοινωνία, ενόψει όλων όσων έρχονται.

Πηγή el.gr