29 Απριλίου 2022

ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!


Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί τους νέους Έλληνες να μείνουν στη χώρα, να εργαστούν με 600 ευρώ περίπου το μήνα (καθαρά) και... να τον ξαναψηφίσουν, ο γιος του Κωνσταντίνος βολεύτηκε με θέση στο Ευρωκοινοβούλιο, και, μάλιστα, με σχεδόν τριπλάσια αμοιβή!

Ο Μητσοτάκης Junior μόλις 4 μήνες μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας, προσελήφθη ως ασκούμενος στη θέση του διαπιστευμένου κοινοβουλευτικού βοηθού απ' τον Ισπανό ευρωβουλευτή κι αντιπρόεδρο του ΕΛΚ, Εστέμπαν Γκονθάλεθ Πονς, με πρώτο μισθό 1.680 ευρώ!

Μάλιστα, ο κ. Πονς έπλεξε το εγκώμιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη: «Είμαι πολύ περήφανος που τον έχω ως ένα απ' τους διαπιστευμένους κοινοβουλευτικούς βοηθούς μου. Όχι μόνο λόγω του ακαδημαϊκού υποβάθρου του αλλά κι επειδή είναι ένας ταλαντούχος κι ικανός νέος». Στην ερώτηση για το αν ο Έλληνας πρωθυπουργός... έβαλε το χεράκι του προκειμένου να γίνει η πρόσληψη, ο αντιπρόεδρος του Ε. Λ. Κ. απάντησε μονολεκτικά «Όχι».

Πόσο πιθανό είναι, όμως, να προσληφθεί σε τέτοια θέση ένας νέος, ο οποίος μπορεί να έχει αντίστοιχα, ίσως και περισσότερα προσόντα απ' το γιο του πρωθυπουργού; Πώς θα καταφέρει να μπει στο Ευρωκοινοβούλιο ένας νέος που μόχθησε σκληρά να σπουδάσει, απέκτησε εφόδια αλλά δεν έχει κύκλο και γνωστούς στην ελίτ; Τα ερωτήματα είναι ρητορικά, καθώς όλοι γνωρίζουμε πόσο εύκολα βρίσκουν στρωμένους του δρόμους τα παιδιά των πολιτικών.

Πηγή newsbreak.gr

Σχόλιο Ιστοσελίδας

Έχουμε ένα ποτήρι και, χωρίς να παρακολουθούμε τη ροή του νερού, το έχουμε αφήσει να γεμίζει σιγά σιγά. Στο τέλος θα ξεχειλίσει... Το ίδιο συμβαίνει και με την οργή...