14 Απριλίου 2022

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΑΜΕΣΑ


Η εφορία στέλνει «ειδοποιητήρια» εδώ και λίγο καιρό για να επικαιροποιήσουμε τα στοιχεία Taxisnet στην ΑΑΔΕ. Έχουν μείνει ελάχιστες μέρες (μόνο 4) κι όλοι πρέπει ν' ακολουθήσουν τη συγκεκριμένη διαδικασία και, μάλιστα, να δηλώσουν email και τηλέφωνο κάποιου «βοηθού».

Συγκεκριμένα, όσοι έχουν εκδώσει και χρησιμοποιούν κωδικούς Taxisnet, έχουν την υποχρέωση «να επικαιροποιήσουν στην ψηφιακή πύλη myAADE τα στοιχεία της ηλεκτρονικής επικοινωνίας τους, ήτοι τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και τα τηλέφωνα τους (κινητό και σταθερό)».

Αυτό θα γίνεται στην επιλογή «Μητρώο Και Επικοινωνία» και στην ενότητα «Στοιχεία Επικοινωνίας».

Με την ίδια απόφαση, καθιερώνεται πλέον κι ο θεσμός του «Βοηθού Εκπλήρωσης» υποχρεώσεων, για άτομα που έχουν μεν δικούς τους κωδικούς αλλά, για διαφόρους λόγους (όπως π.χ. ηλικιωμένοι κ.λπ.), χρειάζονται και τη βοήθεια άλλων για την εκπλήρωση των φορολογικών υποχρεώσεών τους.

Περισσότερα κι αναλυτικότερα στην πηγή el.gr

Σχόλιο Ιστοσελίδας

Άλλη δουλειά δεν έχει ο Έλληνας πολίτης απ' το να κάνει συνέχεια δηλώσεις. Αρκετά του έχουν σπάσει τα νεύρα, δε μπορεί αυτή η νοσηρή κατάσταση να διαιωνίζεται... Υπάρχει κι αυτοσεβασμός, κάτι που η κυβέρνηση, φυσικά, αγνοεί (και δεν είναι το μόνο)...