07 Ιανουαρίου 2022

ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ SUV - CROSSOVER ΜΕ 15.000 €


Με σχετικά λίγα χιλιόμετρα κι ηλικία όχι μεγαλύτερη των 5 χρόνων, μπορείτε να βρείτε τιμιότατα αυτοκίνητα απ' τον κόσμο των μεταχειρισμένων.

Όταν το budget έχει σφικτούς περιορισμούς κι η ανάγκη για αυτοκίνητο είναι άμεση, τότε τα μεταχειρισμένα έρχονται για να δώσουν λύση και, μάλιστα, χωρίς συμβιβασμούς. Αναλογιζόμενοι την κατάσταση των σημερινών μοντέλων, με τους πολύ μεγάλους χρόνους αναμονής μέχρι την παράδοση, αλλά και την ολοένα κι αυξανόμενη τιμή αγοράς τους, τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα δείχνουν πιο δελεαστικά από ποτέ!

Φυσικά, αυτή η ιδιαιτερότητα στην αγορά έχει αποτυπωθεί στις τιμές των μεταχειρισμένων, οι οποίες έχουν «τσιμπήσει» λιγάκι, μέσα στους τελευταίους μήνες. Όπως και να 'χει, η αναλογία χρημάτων / συμφέροντος παραμένει με θετικό πρόσημο κι ο υποψήφιος αγοραστής οφείλει να ρίξει μια ματιά. Κάτι που επίσης μας αρέσει στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, είναι ότι αγοράζοντας ένα τέτοιο, χάνεις λιγότερα χρήματα.

Για παράδειγμα, αναζητήσαμε στις δημοφιλείς πλατφόρμες μεταχειρισμένων για SUV / crossover μοντέλα με περίπου 15.000€. Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα είναι περίπου 4 - 5 χρόνων, οπότε ένα μεγάλο μέρος της αξίας τους, το έχουν ήδη χάσει, στα χέρια άλλων. Αγοράζοντας κάποιο σήμερα, θα μπορείτε να το έχετε στην κατοχή σας για αρκετό καιρό χωρίς να χάσει πολλή αξία. Ακόμη κι αν το δώσετε μετά από 3 - 4 χρόνια, η χασούρα αναμένεται να είναι μικρότερη απ' ότι αν αγοράζατε ένα καινούργιο μοντέλο, το οποίο χάνει μερικές χιλιάδες ευρώ απ' την αξία του με το που ταξινομείται. Απλώς, ο αγοραστής ενός μεταχειρισμένου ελπίζει να μη χρειαστεί να πληρώσει πολλά παραπάνω σε συντήρηση κι επισκευή βλαβών.

Παρακάτω λοιπόν, θα βρείτε 5 δημοφιλή και πρακτικά SUV που υπάρχουν σήμερα στην αγορά με 15.000 € περίπου, κι ίσως αποτελούν την ιδανική λύση για τις ανάγκες και την τσέπη σας. Η Ιστοσελίδα τα παρουσιάζει αλφαβητικά κι ονομαστικά ενώ θα τα βρείτε αναλυτικότερα στην πηγή:

* Citroen C4 Cactus
* Dacia Duster
* Nissan Juke
* Opel Crossland X
* Renault Captur (εικονίζεται στη φωτογραφία)

Πηγή gocar.gr (Πέτρος Σηφαλάκης)