28 Ιανουαρίου 2022

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ SUV ΜΟΛΙΣ 6.000 ΕΥΡΩ!


Το Punch είναι το νέο μικρό SUV της Tata κι η τιμή του, λίγο πάνω απ' τα 6.000 ευρώ, πηγαίνει κόντρα στην ακρίβεια της εποχής!

Η Ινδία είναι μια απ' τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές αυτοκινήτου στον πλανήτη κι ο ανταγωνισμός μεταξύ των κατασκευαστών για μια... θέση στον ήλιο είναι πραγματικά ανελέητος. Τελευταία απόδειξη γι' αυτό είναι το μικρό SUV Punch της ινδικής Tata, το οποίο έχει μια απίστευτα χαμηλή τιμή, ενώ φαίνεται να διαθέτει όλα τα απαραίτητα εφόδια για μια πετυχημένη εμπορική πορεία.

Με σχεδίαση που θα μπορούσε κάλλιστα ν' απευθύνεται και στο ευρωπαϊκό κοινό, το Punch ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Tata που ονομάζεται "Impact 2.0" κι έχει διαστάσεις που το καθιστούν ιδανικό για κίνηση ειδικά εντός των τειχών της πόλης. Το μήκος του φτάνει λίγο πάνω απ' τα 3,82 μέτρα με πλάτος στα 1,74 κι ύψος 1,61 μ., η καμπίνα μοιάζει ικανή να μπορεί να φιλοξενήσει 4 άτομα κι η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ μπορεί να φτάσει ως και τα 366 λίτρα.

Για την κίνηση του Punch φροντίζει ένα 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό μοτέρ που συνεργάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων κι αποδίδει 86 ίππους και 11,3 Nm στις 6.000 και 3.300 σ.α.λ. αντίστοιχα.

Η ευχάριστη εξωτερική εικόνα του νέο μικρού SUV της Tata συνεχίζεται και στο εσωτερικό με τις μοντέρνες και διακριτικές γραμμές να είναι παρούσες κι εδώ και τη διχρωμία του ταμπλό να προσθέτει μια έξτρα ευχάριστη νότα. Προσεγμένος παρουσιάζεται κι ο εξοπλισμός με το multimedia σύστημα να φέρει οθόνη αφής κι ηχεία της Kardon. Με τιμή στην Ινδία στα 6.030 ευρώ το Punch μοιάζει να είναι ένα απ' τα επόμενα best seller της ινδικής αγοράς τη στιγμή μάλιστα που έχει αποσπάσει και 5 αστέρια στην αξιολόγηση crash test του Global NCAP.

Πηγή carandmotor.gr