07 Ιανουαρίου 2022

HYUNDAI i30 TOURER - ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ!


Αυτόματο οικογενειακό χωρίς τέλη κυκλοφορίας, με 602 lt χώρο αποσκευών και τιμή κάτω από 22.000 €! Μια απ' τις ελάχιστες επιλογές της ελληνικής αγοράς σε τόσο χαμηλό κόστος!

Με τις τιμές των αυτοκινήτων να έχουν πάρει την ανιούσα, το να βρεις ένα αυτοκίνητο που να εκπληρώνει την πλειονότητα των επιθυμιών σου και να πωλείται σε τιμή ευκαιρία, γίνεται όλο και δυσκολότερο. Και κάπου εκεί μέσα στο χάος των μικρομεσαίων που αγγίζουν τις 25.000 € σχεδόν απ' τη βασική τους έκδοση, έρχεται ένα αυτοκίνητο σαν αυτό που έχουμε επιλέξει σήμερα για να «ταπεινώσει» τον ανταγωνισμό.

Station wagon που θα χωρέσει όλη την οικογένεια και θα περισσεύει και χώρος, με πορτ μπαγκάζ που αγγίζει τα 602 lt με τα πίσω καθίσματα στην θέση τους, με αυτόματο κιβώτιο για ξεκούραστες μετακινήσεις κι ήπια υβριδικό σύστημα για κατανάλωση που δεν ξεπερνά τα 5,3 lt/100km σε μεικτό κύκλο (WLTP). Ποιο είναι το κόστος απόκτησης όλων αυτών; Μόλις 21.990 ευρώ και με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας χάρη στις χαμηλές εκπομπές ρύπων (120 g/km).

Ο χιλιάρης turbo κινητήρας των 120 ίππων κάτω απ' το καπό συνδυάζεται με 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη κι ήπια υβριδικό σύστημα 48V. Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών κι επιδόσεων του μοντέλου.

Πηγή gocar.gr (Στέλιος Παππάς)