07 Ιανουαρίου 2022

ΓΚΑΓΚΑ: ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ - ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ


Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» στο Mega, αναφορικά με την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού και το άνοιγμα των σχολείων, επισήμανε - μεταξύ άλλων - πως «η επόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική, γιατί έχουμε πάρα πολλά κρούσματα».

Ωστόσο, τόνισε το εξής: «Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή μια, δυο, τρεις εβδομάδες και θα δούμε τα κρούσματα να κατεβαίνουν και θα δούμε τα πράγματα να είναι καλύτερα. Νομίζω θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω πολύ γρήγορα».

Σχετικά με το πενθήμερο της καραντίνας, η αναπληρώτρια υπουργός υπογράμμισε ότι η μετάλλαξη Όμικρον περνάει πολύ γρήγορα.

Πηγή iefimerida.gr

Σχόλιο Ιστοσελίδας:

Αναμφίβολα, οι άνθρωποι της κυβέρνησης, εδώ και πολύ καιρό, προβαίνουν σε δηλώσεις κάτω από καθεστώς έντονης μέθης ή πλήρους έκστασης! Η κα Γκάγκα, προσπαθώντας ανόητα να μας καθησυχάσει όσο αφορά τον κορονοϊό, είπε πως θα πάρουμε τη ζωή μας πίσω πολύ γρήγορα ενώ ζήτησε λίγη ακόμα υπομονή! Μήπως ξεχνάει ότι η εν λόγω νόσος ξεπέρασε τα δυο χρόνια που ταλαιπωρεί τη χώρα μας; Ας της το θυμίσει κάποιος! Και πάλι όμως δε θα υπάρξει αποτέλεσμα! Συνήθως υπενθυμίζεις κάτι σε κάποιον που έχει εγκέφαλο! Αλλιώς... είναι μάταιο!...