11 Ιανουαρίου 2022

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HILTON!


Το Hilton Athens σταματά τη λειτουργία του στα τέλη του Γενάρη, προκειμένου απ' το Φλεβάρη να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης. Το κτίριο θ' ανακαινιστεί πλήρως για να δημιουργηθεί το ξενοδοχείο Conrad, από θυγατρική του Ομίλου ΤΕΜΕΣ.

Το νέο ξενοδοχείο αναμένεται να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες το 2024, ενώ θα περιλαμβάνει περίπου 280 δωμάτια και σουίτες, καθώς και περίπου 50 ιδιωτικές κατοικίες Conrad Residences και Waldorf Astoria Residences. Θα περιλαμβάνει, επίσης, εστιατόρια και θεματικούς εμπορικούς χώρους, αλλά και δραστηριότητες αναψυχής κι ευεξίας.

Λόγω της έκτασης και της φύσης των εργασιών καθώς και της ανάγκης διατήρησης της ασφάλειας εργαζομένων κι επισκεπτών, δεν είναι εφικτό να συνεχιστεί η παράλληλη λειτουργία του ξενοδοχείου, η οποία θα παύσει στις 31 Γενάρη 2022.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία, λαμβάνοντας υπόψη πολλαπλά κοινωνικά κι οικονομικά κριτήρια, προσφέρει ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου, το οποίο θα ολοκληρωθεί ως τα τέλη αυτού του μήνα.

Πηγή el.gr