10 Ιανουαρίου 2022

ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50


Ο Καθηγητής Φαρμακολογίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Ευάγγελος Μανωλόπουλος τάσσεται υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους άνω των 50.

Μιλώντας στο iefimerida.gr, μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι «η υποχρεωτικότητα σώζει ζωές. Έχει σώσει ήδη χιλιάδες ζωές στους άνω των 60 ετών. Ο εμβολιασμός είναι αυτός που θα μετατρέψει τον κορονοιό σε γρίπη και θα μας πάει στην επόμενη μέρα.»

Ο κ. Μανωλόπουλος συμμερίζεται την άποψη ότι η «Όμικρον» μπορεί να σημάνει το τέλος της πανδημίας, λόγω της μεγάλης μολυσματικότητας. «Αυτό βεβαίως υπό την προϋπόθεση ότι δε θα προκύψει κάποια δυσάρεστη έκπληξη, κάποια καινούρια μετάλλαξη που δεν περιμένουμε. Αν και κατά την άποψή μου δεν είναι πολύ δυνατόν να προκύψει», τονίζει κι εκφράζει την ευχή η κατάσταση να παραμείνει διαχειρίσιμη στο ΕΣΥ.

Πηγή iefimerida.gr

Σχόλιο Ιστοσελίδας

Καθημερινά, όλο και περισσότεροι εντάσσονται στα Ελληνο - Γερμανικά ΕΣΕΣ! Να δούμε πότε θα λάβει χώρα στη δύσμοιρη και πολύπαθη πατρίδα μας η πολυπόθητη συλλογική δράση κι αντίδραση! Με ότι κόστος συνεπάγεται αυτό!...