07 Ιανουαρίου 2022

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΣΕΣ!


Τη διεύρυνση των σημείων ελέγχων για τη διενέργεια PCR και rapid test, προκειμένου να ελεγχθεί η διασπορά του κορονοϊού στην κοινότητα, προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ενώ τόνισε ότι τις επόμενες μέρες θα γίνουν ανακοινώσεις για την επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

Ο κ. Πέτσας εκτίμησε ότι αυτές τις ημέρες θα κορυφωθεί ο αριθμός των κρουσμάτων σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «τα 50.000 νομίζω ότι είναι λίγα». Σύμφωνα με τον υπουργό αναμένεται διαταραχή στην παραγωγική διαδικασία και στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Παράλληλα, ο κ. Πέτσας επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση εξετάζει την επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στους πολίτες από 50 ετών κι άνω τονίζοντας ότι τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις. «Η απόφαση να μπουν ηλικιακά κριτήρια στην υποχρεωτικότητα του εμβολίου απέδωσε κι ενδεχομένως αν χρειαστεί θα χαμηλώσουν κι άλλο τα ηλικιακά όρια. Αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες. Όχι σε επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά σε ηλικιακές», διευκρίνισε και ξεκαθάρισε ότι το πρόστιμο των 100 ευρώ μηνιαίως για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών θα εφαρμοστεί κανονικά μετά την 16η Γενάρη.

Σχόλιο Ιστοσελίδας: Έγινε λοιπόν κι αυτό! Φτάσαμε στο πλέον ζοφερό σημείο να επιβάλλεται - ένα καθόλα αντισυνταγματικό - πρόστιμο σε πολίτες επειδή υπάρχουν, χωρίς να έχουν διαπράξει κανένα ποινικό αδίκημα! Χρειάζεται να προστεθεί κάτι άλλο; Όχι, τα λέει όλα η επικεφαλίδα!...