18 Φεβρουαρίου 2021

ROLLABLE AND FOLDABLE SMARTPHONES!

Η αλήθεια είναι ότι το 2021, θα συνεχιστεί η παράδοση των foldable smartphones που ξεκίνησε απ' τη Samsung και τη Huawei το 2019. Για την τελευταία, μάλιστα, υπάρχει η προσδοκία ότι θα προβεί στα επίσημα αποκαλυπτήρια του Huawei Mate X2 αυτό το μήνα. Μέσα στο 2021 όμως αναμένεται να έρθουν και τα rollables, που είναι εξίσου εντυπωσιακά smartphones!

Η LG απ' τη μεριά της έχει επιβεβαιώσει ότι θα κυκλοφορήσει το rollable smartphone της φέτος, ενώ σύντομα θ' ακολουθήσει και το Oppo X 2021 concept smartphone (σχετική η φωτογραφία), κι όπως αποδεικνύεται, βρισκόμαστε πιο κοντά στην παρουσίαση απ' ότι αρχικά θεωρούσαμε. Ήδη, ορισμένα hands on videos από ανεξάρτητους χρήστες στο Youtube δείχνουν το Oppo X 2021.

Όλ' αυτά τα videos, εκτός απ' το γεγονός αυτό καθεαυτό της παρουσίασης της συσκευής, δείχνουν ότι η Oppo έχει μια έτοιμη συσκευή η οποία είναι έτοιμη να φθάσει στα χέρια των reviewers. Με λίγα λόγια, η εποχή των rollable smartphones μόλις ξεκίνησε, αν και δυστυχώς δεν γνωρίζουμε πότε θα δούμε το συγκεκριμένο μοντέλο στην αγορά.

Πηγή techmaniacs.gr