19 Φεβρουαρίου 2021

Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΕΧΑΣΕ ΑΠ' ΤΟΝ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ 3 - 0 ΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ

Εκτός τελικού στο Australian Open έμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφού ηττήθηκε με 6-4, 6-2, 7-5 στον ημιτελικό απ' τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φάνηκε να έχει "αδειάσει" απ' την τεράστια ανατροπή του απέναντι στον Ράφαελ Ναδάλ, στον προημιτελικό, με αποτέλεσμα ο Ρώσος αθλητής, πιο φρέσκος και με περισσότερες ιδέες, να επικρατήσει ώστε να παίξει πλέον την Κυριακή (10:30) στον τελικό του Australian Open με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας θα χάσει και τον 3ο ημιτελικό που θα παίξει σε Grand Slam και θα παραμείνει στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης αλλά πλουσιότερος κατά 550.000 ευρώ.

Απ' την άλλη, ο 25χρονος Ρώσος, με την 20η νίκη του στη σειρά, έκανε το 12 - 0 απέναντι σε παίκτη του top - 10. Είναι ήδη στο Νο 3 κόσμου, κι αν πάρει το τρόπαιο την Κυριακή, θα είναι στο Νο 2.

Αυτή ήταν η 6η νίκη σε 7 αγώνες του Μεντβέντεφ κόντρα στον Τσιτσιπά. Ο Ρώσος ήταν καλύτερος σ’ όλες τις κατηγορίες. Ο Έλληνας πάλεψε και με την βοήθεια του κόσμου να επιστρέψει στο 3ο σετ αλλά δεν τα κατάφερε.

Πλέον ο Μεντβέντεφ θα κληθεί την Κυριακή να γίνει ο πρώτος παίκτης που θα κερδίσει σε τελικό στη Rod Laver Arena τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος είναι πάντως το φαβορί για το 9/9 στους τελικούς στο Australian Open.

Πηγή best-tv.gr