17 Φεβρουαρίου 2021

Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΗΔΗ 550.000 € ΣΤΟ AUSTRALIAN OPEN!

O 23χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open με μια μεγαλειώδη εμφάνιση απέναντι στον γεννημένο το 1986 Ράφαελ Ναδάλ (εμφανίζονται κι οι δυο στη φωτογραφία) κι εξασφάλισε ήδη 550.000 ευρώ!

Μ' αυτή τη νίκη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open κι έγινε, παράλληλα, ο τρίτος στον κόσμο που νίκησε τον Ισπανό υπεραθλητή ενώ βρισκόταν με 2 - 0 σετ πίσω στο σκορ! Πιο συγκεκριμένα, αξίζει ν' αναφερθεί πως ο Ισπανός στη μέχρι τώρα αξιόλογη αθλητική πορεία του έχει βρεθεί 252 φορές στη συγκεκριμένη συνθήκη (να προηγείται δηλαδή 2 - 0 σετ) κι έχει φύγει νικητής τις 249!

Ο Έλληνας πρωταθλητής όμως με την πρόκρισή του εξασφάλισε κι ένα πολύ σημαντικό ποσό. Για την ακρίβεια, θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό τουλάχιστον 548.092 €! Αν προκριθεί, μάλιστα, στον τελικό αυτό, το ποσό θ' αυξηθεί κι ο ίδιος θα εξασφαλίσει 960.000 €, και φυσικά, αν κατακτήσει το πρώτο του Grand Slam, η επιταγή θα εκτοξευθεί! Τότε, θα φύγει με το τρόπαιο και με 1.766.000 €!

Πηγή iefimerida.gr/spor

Σχόλιο Ιστοσελίδας: Μπορεί να είναι ένας αξιόλογος νεαρός Έλληνας αθλητής και να πρέπει να τον υποστηρίζουμε, αλλά στην ουσία έχουμε να κάνουμε μ' ένα επιχειρηματία που κάνει καλά τη δουλειά του με αποτέλεσμα να κερδίζει ΜΥΘΙΚΑ ΠΟΣΑ! Αυτή η οπτική, όμως, μας τον απομακρύνει πολύ...