07 Φεβρουαρίου 2021

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΕΚΑ ΙΑΤΡΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Σημαντικό γεγονός για την Αργολίδα η στελέχωση των Νοσοκομείων της με 10 νέους Ιατρούς. Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εγκρίθηκαν κι ύστερα από πρόταση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη, θα προκηρυχθούν άμεσα οι παρακάτω ειδικότητες:

Ν. Μ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ 7 ΘΕΣΕΙΣ:
* 2 ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΩΝ
* 2 ΘΕΣΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΤΕΠ (ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ)
* 1 ΘΕΣΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΥ
* 1 ΘΕΣΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ
* 1 ΘΕΣΗ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΥ

Ν. Μ. ΑΡΓΟΥΣ 3 ΘΕΣΕΙΣ:
* 1 ΘΕΣΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΥ
* 1 ΘΕΣΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ
* 1 ΘΕΣΗ ΤΕΠ (ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ)

Η πλήρωση των θέσεων αυτών, κρίσιμων για την επιβίωση των Νοσοκομείων της Αργολίδας, θα συμβάλει τα μέγιστα στη δυνατότητα ασφαλούς λειτουργίας κι εφημέρευσης. Με τις ενέργειες αυτές, θα διευκολυνθεί η λειτουργία κι η διατήρηση και των δύο Νοσοκομείων του Νομού στην κρίσιμη παρούσα φάση.

Με τις 10 νέες θέσεις Ιατρών, συνεχίζεται η προσπάθεια για πραγματική ενίσχυση του ΕΣΥ στο Νομό και δίνεται η δυνατότητα στη Διοίκηση και στο Προσωπικό των Νοσοκομείων να προσφέρουν καλύτερες υγειονομικές υπηρεσίες στους πολίτες.

Οι Διοικήσεις των Νοσοκομείων οφείλουν τάχιστα, μετά την προκήρυξη των θέσεων, να τρέξουν τις διαδικασίες και να δώσουν στην ιατρική κοινότητα το στίγμα ότι τα Νοσοκομεία μας είναι θελκτικά και δεκτικά στους νέους Ιατρούς ώστε να καλυφθούν οι θέσεις και να μην επαναληφθούν φαινόμενα άγονων προκηρύξεων.

Πηγή argolikeseidhseis.gr