18 Φεβρουαρίου 2021

ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑ, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ

Χωρίς ρεύμα παραμένει η Σταμάτα για πέμπτη ημέρα, απ' την Κυριακή, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής ενώ χωρίς παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για τέταρτη ημέρα είναι και περιοχές του Διονύσου και του Αγίου Στεφάνου!

«Είμαστε ακόμα χωρίς ρεύμα, ο Δήμος είναι ανύπαρκτος, καίμε κρεβάτια και καρέκλες για να ζεσταθούμε», δήλωσε σήμερα σε τηλεοπτικό κανάλι μια γυναίκα που, όπως είπε, είναι μητέρα ενός μωρού και μένει στο κέντρο της Σταμάτας. Κατά την ίδια, προς το παρόν δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ κι έχουν επιχειρήσει μόνο εκχιονιστικά μηχανήματα. Η επικοινωνία με το Δήμο παραμένει αδύνατη. «Ρίξαμε καρέκλες, σπάσαμε ένα κρεβάτι. Έρχονται γείτονες με κάποιο γκαζάκι για να μαγειρέψουμε. Ευτυχώς, υπάρχει αλληλεγγύη».

Στομ Άγιο Στέφανο οι κάτοικοι μετρούν τέσσερις ημέρες χωρίς ρεύμα ούτε νερό. Στον Διόνυσο, κάποιοι προσπαθούν να φύγουν απ' τα σπίτια τους και να μείνουν σε ξενοδοχεία ενώ πολλά στενά παραμένουν γεμάτα χιόνι.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, χωρίς ρεύμα για τρίτο 24ωρο παραμένουν, επίσης, περιοχές σε Κεφαλάρι, Πολιτεία, Γλυκά Νερά, Εκάλη και Νέα Ερυθραία. Παράλληλα, νέα προβλήματα εμφανίστηκαν χθες το βράδυ και σε περιοχές της Αγίας Παρασκευής.

Πηγή lifo.gr

Σχόλιο Ιστοσελίδας: Περιμένουμε την κυβέρνηση να σταθεί στο ύψος που απαιτούν οι περιστάσεις... Περιμένουμε... Μάταια...