14 Μαΐου 2022

ΔΩΡΑ ΤΗΣ COSMOTE ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΗΣ


Απεριόριστη ομιλία προς όλα τα εθνικά δίκτυα (με παράλληλη αύξηση του αριθμού των μηνυμάτων αλλά και των διαθέσιμων data) απολαμβάνουν αυτόματα στην Cosmote, από χθες 13/5/22, όλοι οι συνδρομητές των συμβολαίων GIGAMAX και BUSINESS GIGAMAX.

Η εταιρεία αλλάζει τα δεδομένα στα συμβόλαια κινητής, απελευθερώνοντας την επικοινωνία, χωρίς αλλαγή στις τιμές και στηρίζει έμπρακτα τους συνδρομητές της ώστε να επικοινωνούν ελεύθερα, όσο θέλουν, όπου κι αν βρίσκονται. Παράλληλα, τα COSMOTE GIGAMAX και τα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX διαθέτουν επιλογές σε data που φτάνουν ως και τ' απεριόριστα, χωρίς κανένα περιορισμό στην ταχύτητα, μέσα απ' τα δίκτυα 4G και 5G της Cosmote.

Τα ανανεωμένα προγράμματα αυτά απευθύνονται σ' όλους, μ' επιλογές που ξεκινούν από 24 ευρώ για να έχει ο κάθε συνδρομητής το πρόγραμμα που του ταιριάζει.

Την ίδια ώρα, η εταιρεία προχωρά και στην αναβάθμιση των δικτύων της παρέχοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να χρησιμοποιούν εντυπωσιακές ταχύτητες! Έτσι, ξεκινά η σταδιακή δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων του σταθερού ευρυζωνικού internet για οικιακούς κι εταιρικούς συνδρομητές Cosmote, σε περιοχές που δεν έχει φτάσει ακόμη η οπτική ίνα μέχρι το σπίτι και την επιχείρηση κι όπου αυτό είναι τεχνολογικά εφικτό. Η αναβάθμιση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο τρέχον έτος.

Οι συνδρομητές σταθερής Cosmote, οικιακοί κι εταιρικοί, στους οποίους είναι τεχνικά εφικτή η αναβάθμιση, θα μεταφερθούν στην αμέσως επόμενη εμπορικά διαθέσιμη ταχύτητα Internet, διατηρώντας την ίδια τιμή. Ειδικότερα, συνδρομητές με οικονομικό πρόγραμμα ταχύτητας ως 24Mbps, ως 50Mbps και 100Mbps, θ' αναβαθμιστούν σε ταχύτητα ως 50Mbps, ως 100Mbps και 200Mbps αντίστοιχα, χωρίς να προβούν σε καμιά ενέργεια και χωρίς καμιά μεταβολή στη διάρκεια του συμβολαίου τους ή του μηνιαίου παγίου.

Πηγή xristika.gr