26 Μαΐου 2022

2η ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥ Σ.Π.Ε.Κ.


Το Σπίτι της Κύπρου, η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδος (Ο. Κ. Ο. Ε.) κι ο Σύνδεσμος Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου (Σ. Π. Ε. Κ.) προσκαλούν το φιλαναγνωστικό κοινό την Τρίτη 14 Ιούνη 2022 κι ώρα 14:00 - 20:45 στο Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α, 105 57 - Αθήνα, στη «2η Έκθεση Βιβλίου, E-book Και Audiobook Συγγραφέων του Σ.Π.Ε.Κ.» με συνοπτική παρουσίαση των έργων τους.

Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν άνω των 28 συγγραφέων από Ελλάδα, Κύπρο, Ομογένεια κι άνω των 64 έργων. Πρόκειται για πολυτελείς, σύγχρονες έντυπες εκδόσεις ποίησης, πεζογραφίας (μυθιστορήματα, διηγήματα, αφηγήματα), δοκιμίων, χρονογραφημάτων, θεάτρου, οδοιπορικών, ιστορικών μελετών, παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας αλλά κι αντίστοιχης θεματολογίας υπερσύγχρονες ηλεκτρονικές εκδόσεις, eBook κι Audiobook, οι οποίες προσφέρονται ελεύθερα και δωρεάν μέσα απ' τον διαδικτυακό κόμβο του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου www.cultural-association.org (όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν' αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες).

Παράλληλα, νέες και νέοι απ' την «Πτέρυγα Νέοι Σ.Π.Ε.Κ.», θ' απαγγείλουν έργα τους, με τα οποία συμμετέχουν στις ανθολογίες του Σ.Π.Ε.Κ., για το Γιάννη Ρίτσο, την Κική Δημουλά και τον Τάσο Λειβαδίτη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα έργα των συγγραφέων θα διατίθενται απ' τις εκδόσεις Αρχύτας, ενυπόγραφα, σε φιλική τιμή. Στο τέλος θα υπάρξει εκλεκτό μουσικό αφιέρωμα (πιάνο και φωνή). Η εκδήλωση θα προβάλλεται κι απευθείας διαδικτυακά.

Σχόλιο Ιστοσελίδας

Η είδηση κατέφθασε στο e-mail της Ιστοσελίδας και πήρε αμέσως τη θέση της στη ροή των αναρτήσεων.