19 Μαΐου 2022

ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


Ηχηρό ράπισμα κατά της πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποτελεί η τελευταία επίσημη δημοσκόπηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Ευρωβαρόμετρο) για τον Απρίλη, η οποία αποδεικνύει ότι η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας είναι ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης για την Ουκρανία.

Συγκεκριμένα, το 66% των ερωτηθέντων στην Ελλάδα δήλωσε ότι είναι ενάντια στους χειρισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με το 23% να δηλώνει μη ικανοποιημένο και το 43% καθόλου ικανοποιημένο.

Αλλού, η Κομισιόν ρωτά του πολίτες αν συμφωνούν με το μέτρο που έχει λάβει η Ευρωπαϊκή Ένωση να χρηματοδοτεί την Ουκρανία ν' αγοράζει όπλα και, ταυτόχρονα, να της δωρίζει άλλα.

Κι εδώ, το 57% των ερωτηθέντων στην Ελλάδα δήλωσε ότι δε συμφωνεί, με το 19% να δηλώνει ότι δε συμφωνεί και το 38% ότι δε συμφωνεί καθόλου.

Σ' άλλο πεδίο, τέλος, η Κομισιόν ρωτά του πολίτες αν είναι δυσαρεστημένοι απ' την απαγόρευση των ρωσικών ΜΜΕ απ' την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κι εδώ, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων στην Ελλάδα δήλωσε τη δυσαρέσκειά της σε ποσοστό 64%, με το 23% να δηλώνουν ότι είναι δυσαρεστημένοι και το 41% ότι είναι πολύ δυσαρεστημένοι.

Πηγή documentonews.gr

Σχόλιο Ιστοσελίδας

Αναμφίβολα, έχουμε να κάνουμε με μικρές αντιδράσεις στην κυβέρνηση Μητσοτάκη από πλευράς του ελληνικού λαού, ο οποίος, όμως, στην τελική... μένει εκεί και δεν κάνει ένα βήμα παραπάνω...