10 Μαΐου 2022

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ Ν. Δ.


Κάτω απ' το 25% εκτιμά πως είναι η πραγματική εκλογική επιρροή της Νέας Δημοκρατίας, ο πρώην κυβερνητικός εκπροσώπος Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος, με σειρά αναρτήσεών του στον λογαριασμό του στο Twitter, κάνει λόγο για κατάρρευση της κυβέρνησης την οποία και καλεί σε άμεση και δραστική μείωση της φορολογίας και διαπιστώνει ασυνέπεια και ψεύδη σ' ότι αφορά την αποζημίωση των πληγέντων από φυσικές καταστροφές.

«Με τα νύχια και τα δόντια κάποιοι δημοσκόποι (γνωστοί για τις διασυνδέσεις τους) προσπαθούν να κρατήσουν τη Ν. Δ. πάνω απ' το 30%» επισημαίνει ο Ευάγγελος Αντώναρος, τονίζοντας ότι «δεν θέλουν να καταγράψουν την κατάρρευσή της».

Σ' άλλη ανάρτησή του ο καλεί σ' άμεση και δραστική μείωση του ΦΠΑ και του ΕΦΚ και καταλήγει λέγοντας «Μητσοτάκη σταμάτα να γδέρνεις συνειδητά τους Έλληνες».

Τέλος, αναφερόμενος στις αποζημιώσεις των πληγέντων απ' τις φυσικές καταστροφές, σημειώνει πως «η κυβέρνηση αναγγέλλει βοήθειες εκατομμυρίων που μένουν στα χαρτιά», κάνοντας λόγο για «ανίκανους και ψεύτες».

Πηγή documentonews.gr

Σχόλιο Ιστοσελίδας

Κατάρρευση της Ν. Δ. βλέπει ο Αντώναρος. Προσυπογράφουμε κι επικροτούμε καθώς σ' αυτό πρέπει να προσβλέπουμε όλοι... Το θέμα, όμως, είναι ότι, από πλευράς κομμάτων και προσώπων, είναι ανύπαρκτη μια υγιής διαθέσιμη επιλογή. Γιατί το ζητούμενο δεν είναι να υπάρξει διάδοχη κατάσταση - αυτό θα γίνει έτσι κι αλλιώς -  αλλά να προχωρήσει η χώρα σωστά...