26 Μαΐου 2022

ΠΑΖΑΡΙ ΔΙΣΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ


Αυστηρά κατάλληλο για τους κολλημένους με τη βελόνα του πικάπ είναι το αγαπημένο παζάρι δίσκων στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης. Οι επισκέπτες του Vinyl Bazaar θα έχουν την ευκαιρία ν' ακούσουν υπέροχες μουσικές, να συναντηθούν με φίλους, ν' απολαύσουν δροσερή μπύρα και γευστικότατα cocktails και, φυσικά, ν' ανακαλύψουν πολύτιμους θησαυρούς για τη δισκοθήκη τους!

Έπειτα απ' την επιτυχία που σημείωσε το χριστουγεννιάτικο παζάρι δίσκων στον υπέροχο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης αλλά κι έπειτα από απαίτηση πολλών «εραστών» του βινυλίου, το πιο παλιό εν ενεργεία παζάρι δίσκων της πόλης, επιστρέφει, το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιούνη για να προσφέρει ένα μοναδικό καλοκαιρινό διήμερο στους λάτρεις των βινυλίων!

Στους συμμετέχοντες θα περιλαμβάνονται τόσο γνωστά δισκοπωλεία & record labels, όσο κι ιδιώτες, που θα «απλώσουν» τα βινύλια τους (αρκετά θα είναι σπάνια και δυσεύρετα) αλλά και cd καθώς και κασέτες απ' όλα τα μουσικά ρεύματα, όπως rock, pop, soul, heavy, stoner, punk, hip-hop, 60’s, 70’s, 80’s, surf και garage. Θα υπάρξουν, επίσης, κονκάρδες, posters, κοσμήματα και μπλουζάκια... όλα τα εκθέματα σε τιμές ευκαιρίας!

Το ψαχούλεμα των δίσκων θα συνοδεύσουν υπέροχες μουσικές από special dj sets!

Το Σάββατο 4 Ιούνη, η είσοδος στο κοινό θα επιτραπεί απ' τις 14:00 ενώ την επόμενη μέρα, Κυριακή 5 Ιούνη, απ' τις 11:00. Τα φώτα στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 11 το βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα γίνεται απ' τη Φωκίωνος Νέγρη.

Υπάρχει και σχετικός δικτυακός χώρος στο FaceBook.

Πηγή news247.gr

Σχόλιο Ιστοσελίδας

Τέτοιες εκδηλώσεις δεν πρέπει ν' αφήνουν κανένα αδιάφορο...