24 Μαΐου 2022

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ ΤΗ ΔΥΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Ιρλανδός βουλευτής Richard Boyd Barrett έχει δηλώσει - μεταξύ άλλων - τα εξής για το ΝΑΤΟ κι όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία:

«Οι δυτικές δυνάμεις δε νοιάζονται στην πραγματικότητα για τον ουκρανικό λαό. Χρησιμοποιούν τον πόλεμο στην Ουκρανία για να δικαιολογήσουν την επέκταση του ΝΑΤΟ, να ενθαρρύνουν περισσότερες στρατιωτικές δαπάνες και ν' αποκαταστήσουν την αξιοπιστία των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας έτσι ώστε να μπορέσουν να διεξάγουν άλλους πολέμους αλλού.

Συνεπώς, πρέπει ν' αντισταθούμε σ' όλες τις παλιές αυτοκρατορίες. Κι αυτή είναι μια πολύ σημαντική παράδοση στην Ιρλανδία. Η Ιρλανδία είναι μια ουδέτερη χώρα κι αυτό δε σημαίνει ότι δε μας αφορούν οι πόλεμοι.

Ακριβώς το αντίθετο. Η ουδετερότητά μας προήλθε απ' την ιρλανδική επανάσταση, η οποία ήταν μια επανάσταση ενάντια στην βρετανική αυτοκρατορία κι έλαβε χώρα στο πλαίσιο του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου όταν οι Ιρλανδοί επαναστάτες εξεγέρθηκαν ενάντια στην Βρετανία ως μέρος μια εξέγερσης ενάντια στην καθολική σφαγή όλων των αυτοκρατορικών δυνάμεων στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οφείλουμε λοιπόν να διατηρήσουμε αυτήν την παράδοση της εναντίωσης σ' όλες τις αυτοκρατορίες, σ' όλους τους ιμπεριαλιστές, όλους τους πολεμοκάπηλους κι όλους τους τυράννους.»

Πηγή el.gr

Σχόλιο Ιστοσελίδας

Άπειρα συγχαρητήρια στον Ιρλανδό βουλευτή για την ειλικρίνειά του και την ηθική του! Όχι, όμως, ότι δε γνωρίζαμε όσα κατέθεσε! Απλά, τέτοιες δηλώσεις δε γίνονται συχνά και προβάλλονται απ' τα ΜΜΕ ακόμα πιο σπάνια! Για ευνόητους λόγους... Η τυφλή υποταγή στα κελεύσματα της Δύσης, βλέπετε...