22 Ιουνίου 2022

POWER P-ASS, ΜΙΑ ΚΑΘΟΛΑ ΓΕΛΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ! (ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ)


Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που να αισθάνθηκε ανωτερότητα συμπληρώνοντας την αίτηση του Power Pass. Είναι κάτι που δεν έχει γραφτεί σε κανένα δικτυακό χώρο γι' αυτό και κρίθηκε σκόπιμο να γίνει εδώ.

Για την ταπείνωση σε πρώτο στάδιο που νιώθει ο καθένας πριν ακόμα ξεκινήσει την αίτηση, έγινε λόγος στη χθεσινή ανάρτηση. Σήμερα θα γίνει λόγος καθαρά για το τεχνικό κομμάτι της διαδικασίας, έτσι, για να δικαιολογηθεί η «ένταση» που υπάρχει στην επικεφαλίδα.

Η Ιστοσελίδα, για το τεχνικό κομμάτι (για τον τρόπο, δηλαδή, που είναι στημένη η πλατφόρμα), απευθύνθηκε σε δυο αβάφτιστα βρέφη, στην περιοχή που στεγάζεται. Η στάση που επέδειξαν και τα δυο βρέφη ήταν πανομοιότυπη! Αφού και τα δυο γέλασαν απίστευτη ώρα και ξεκαρδίστηκαν μέχρι δακρύων, στο τέλος διατύπωσαν την άποψη ότι αν είχαν επιμεληθεί εκείνα την πλατφόρμα, θα την είχαν φτιάξει κατά πολύ καλύτερη!

Συμφωνούμε απόλυτα καθώς υπήρξε προσωπική ενασχόληση με την πλατφόρμα! Συμπέρασμα; Οι φαύλοι κυβερνώντες φαύλα πράττουν! Μέχρι εκεί φτάνουν. Και σ' αυτό το άθλιο επίπεδο θέλουν να λειτουργούν κι οι πολίτες τους! Το θέμα, όμως, είναι τι γίνεται με το λαό. Πρέπει να τ' ανέχεται όλ' αυτά; Φυσικά και όχι. Άρα, τι πρέπει να γίνει; Η Ιστοσελίδα έχει πάρα πολλές φορές γράψει σχετικά αλλά... εις μάτην...

Μέσα σ' ένα ωκεανό ματαιότητας, κλείνει σήμερα 3 χρόνια δικτυακής παρουσίας. Αναμένεται να υπάρξει κι άλλη συνέχεια; Άγνωστο...