12 Ιουνίου 2022

ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ! VOL. 2


Η Ιστοσελίδα έκανε μια αναζήτηση και βρήκε μερικά ενδιαφέροντα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το περιβάλλον του, απ' τις πρόσφατες επισκέψεις του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ... πράγματα που επιφανειακά δεν έχουν μεγάλη σημασία αλλά αν εξεταστούν σε βάθος η σημασία αποκτά διαστάσεις!... Το κείμενο που ακολουθεί (σε κανονικά κι όχι πλάγια γράμματα) έχει την εξής πηγή
documentonews.gr

Το κόσμημα της Μαρέβας, το οποίο τύφλωσε τους πάντες στον Λευκό Οίκο, ήταν δημιουργία της Λίζας Σωτήλη, της πολύ γνωστής Ελληνοϊταλίδας σχεδιάστριας. Οι εκτιμήσεις, όμως, που έκαναν τα φιλότιμα ελληνικά ΜΜΕ για την αξία του (περίπου 36.000 ευρώ έγραφαν) ήταν λάθος. Το κόσμημα αξίζει πάνω από 300.000 ευρώ και μάλιστα είναι δώρο. Τώρα αν το δώρισε η σχεδιάστρια στη Μαρέβα ή κάποιος φίλος ή φίλη, αυτό δεν είναι γνωστό.

Η δεύτερη επίσκεψη του Μητσοτάκη στις ΗΠΑ μέσα σε μια βδομάδα έγινε με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο. Πληρώσαμε για μια ακόμη φορά για να παρακολουθήσει αγώνα ΝΒΑ και να κάνει μια ομιλία στο πανεπιστήμιο όπου φοίτησαν η σύζυγος κι ο υιός. Η επίσκεψη δεν ήταν επίσημη. Σε κάθε περίπτωση, όμως, εμείς πληρώσαμε. Κι απ' ότι φαίνεται, ο πρωθυπουργός τα πάει καλά με την ολιστική ζωή χωρίς έξοδα, αφού κινείται με τα λεφτά των άλλων. Κι όσο για το εισιτήριο του αγώνα NBA που παρακολούθησε, φαίνεται ότι ξεπερνά τις 7.000 δολάρια!