05 Ιουνίου 2022

ΟΡΙΟΘΕΤΗΜΕΝΗ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΑΡΗ


Συνεχίζεται απ' την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η καταγραφή των ζημιών που προκάλεσε η μεγάλη πυρκαγιά χτες στο Πανόραμα Βούλας ενώ όλες οι δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή για την περίπτωση αναζωπύρωσης.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι ζημιές σε περιουσίες εντοπίζονται μόνο στην περιοχή της 'Ανω Βούλας, όπου μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί ζημιές σε δέκα κτίρια ενώ έχουν καεί ολοσχερώς ένα ΙΧ και μια μοτοσικλέτα κι έχουν υποστεί ζημιές άλλα δύο ΙΧ αυτοκίνητα. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στις οδούς Έκτορος, Αριστείδου, Θεσσαλίας, Αρματολών και Λαμίας, απ' όπου απομακρύνθηκαν έγκαιρα οι κάτοικοι χτες τ' απόγευμα.

Η καταμέτρηση απ' την πυροσβεστική δεν έχει ολοκληρωθεί και συνεχίζεται ενώ γίνεται παράλληλη καταμέτρηση απ' το Δήμο και την Περιφέρεια, προκειμένου να υπάρξει ακριβής λίστα με τις καταστροφές.

Όπως έγινε γνωστό απ' το πυροσβεστικό Σώμα, η πυρκαγιά, τόσο στην περιοχή της Άνω Βούλας, όσο και προς τη Βάρη, είναι οριοθετημένη, δεν υπάρχουν ενεργές εστίες και δεν υφίσταται κίνδυνος επέκτασης, ωστόσο, δε θεωρείται ακόμα υπό έλεγχο.

Πηγή documentonews.gr