14 Φεβρουαρίου 2022

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


Χωρίς πολλά λόγια, μόνο με ένα επικριτικό σχόλιο στο τέλος (είναι δηλωτική, άλλωστε, η επικεφαλίδα), η Ιστοσελίδα παραθέτει αναλυτικά την προκλητική πρωθυπουργική δήλωση:

«...το μεγάλο πολιτικό κόστος, αν υπήρχε, το έχουμε ήδη αναλάβει. Τη Δευτέρα θα βεβαιωθούν πρόστιμα... Υπάρχει επιλογή του να κάνεις το σωστό, αυτό το οποίο έχουν κάνει 9 στους 10 συμπολίτες μας άνω των 60 ετών. Δεν είναι υποχρεωτικό το πρόστιμο. Εμβολιάζεσαι και δεν πληρώνεις πρόστιμο... Θα ήταν πάρα πολύ άδικο γι' αυτούς οι οποίοι έσπευσαν κι έκαναν το εμβόλιο... με δυσκολία, με καχυποψία, έκαναν όμως το εμβόλιο, διαπίστωσαν ότι είναι απολύτως ασφαλές κι είμαι σίγουρος ότι σήμερα αισθάνονται διπλά ανακουφισμένοι... και γιατί προστατεύτηκαν αλλά και γιατί δε θα χρειαστεί να πληρώσουν αυτό το πρόστιμο, το οποίο, ναι, δεν είναι καθόλου αμελητέο αλλά δε νοείται υποχρεωτικότητα χωρίς κύρωση...».

Σχόλιο

Ο άνθρωπος (;) πρέπει το συντομότερο να εγκαταλείψει τη χώρα (φυσικά και γίνεται λόγος για απέλαση). Αν όμως το θέμα πάει σε «άλλες» διαστάσεις, τότε το «πλάσμα» αυτό έχει ανάγκη εξειδικευμένης επιστημονικής υποστήριξης (όσοι δίνουν προσοχή στις λεπτομέρειες και στα σημεία, ας προσέξουν τα μάτια του πρωθυπουργού πώς περιστρέφονται κατά τη διάρκεια της δήλωσής του - ειδικά στην αρχή).