20 Φεβρουαρίου 2022

20/2/2022. ΛΑΜΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1 - 2


Με την παρουσία ενός μικρού αριθμού φιλάθλων στο γήπεδο της Λαμίας, η τοπική ομάδα υποδέχθηκε λίγο νωρίτερα τον ουραγό Απόλλωνα.

Στο πρώτο ημίχρονο η κατοχή της μπάλας ήταν απόλυτα μοιρασμένη, οι περισσότερες ευκαιρίες όμως ήταν απ' την πλευρά του Απόλλωνα, μία εκ των οποίων απέφερε και καρπούς. Ήταν το 29' όταν έγινε το 0 - 1, με τεχνική, υπολογισμένη κεφαλιά του κεντρικού προωθημένου Ιωαννίδη, έπειτα από σέντρα απ' τα πλάγια του δεξιού αμυντικού Ντεντάκη.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι, θέλοντας να σφραγίσουν τη νίκη, πέτυχαν γρήγορα και δεύτερο γκολ. Στο 53', έπειτα από διεκδικήσεις της μπάλας μέσα στην περιοχή της Λαμίας, και με ασίστ του προηγούμενου σκόρερ, ο μέσος Παμλίδης έκανε το 0 - 2.

Στο 69', ο Ντετάκης που είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ, αποβλήθηκε λόγω αντιαθλητικής προβολής κι ο Απόλλωνας συνέχισε με παίχτη λιγότερο. Στα λεπτά που ακολούθησαν, οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ με εύστοχο πέναλτι του Μανούσου στο 90'. Έτσι, η ομάδα της Ριζούπολης έφυγε νικήτρια με 2 - 1 απ' τη Φθιώτιδα.