16 Φεβρουαρίου 2022

16/2/2022. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΦΗ 2 - 2 (ΒΙΝΤΕΟ)


«Αυτοκτονία» για τον Ατρόμητο κι απόδραση προς τα play off για τον ΟΦΗ που, αν και βρέθηκε πίσω με 2 - 0, πήρε σπουδαίο βαθμό με το τελικό 2 - 2.

Στο πρώτο 45λεπτο ο Ατρόμητος έδειξε επιθετική ανωτερότητα απέναντι στον ΟΦΗ κι αυτή πιστοποιήθηκε με τα δύο γκολ που έβαλε. Στο 10' υπήρξε απόκρουση του Επασί πάνω στο σουτ του Κουλούρη και μετά σουτ Ροτάριου που μπλόκαρε ο «πορτιέρο» των Κρητικών.

Στο 16', μετά από λάθη των παικτών του ΟΦΗ, η μπάλα έφτασε στον Μουνίθ. Πέρασε 2 παίκτες και μετά σούταρε για να κάνει το 1 - 0.

Ο ΟΦΗ είχε ένα σουτ του Φελίπε που αποκρούστηκε δύσκολα στο 19' και την αλλαγή του Ντε Γκουζμάν που έγινε αναγκαστικά. Στο 35' οι Βούρος και Πασαλίδης τα έκαναν όλα λάθος με αποτέλεσμα να έρθει το 2 - 0. Ο Βούρος έδιωξε πάνω στον Άλιμπεκ και μετά, προσπαθώντας να κόψει, έστειλε τη μπάλα στον Πασαλίδη με τον Άλιμπεκ να αξιοποιεί τη φάση και παρά το κράτημα του Πασαλίδη να σκοράρει με πολύ καλή κίνηση για το 2 - 0. Έτσι έκλεισε το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ βελτίωσε την εικόνα του κι έφτασε στην ισοφάριση. Στο 59' έγινε το 2 - 1. Ο Λάμπρου από κοντά σκόραρε με δυνατό σουτ τη στιγμή που ο Γιαννιώτης, στην προσπάθειά του να διώξει, έχασε τη μπάλα μέσα απ' τα χέρια του.

Στο 69' ο Φελίπε έκανε το 2 - 2 με πέναλτι μετά από υπόδειξη για χέρι του Όγκουστ Έρλινγκμαρκ. Στο 78' ο ΟΦΗ έμεινε με 10 παίκτες μετά τη 2η κίτρινη πάνω στον Στάϊκο. Μετά τον τραυματισμό του Τοράλ, ο ΟΦΗ έφτασε στο σημείο να παίζει ακόμα και με 9 παίκτες! Παρόλ' αυτά έμεινε όρθιος και συνέχισε ως το τέλος (90' + 6'). Στο 93' ορθώς δεν μέτρησε γκολ για το 3 - 2 με τον Κουλούρη μετά από φάουλ του στο Μαρινάκη.

Πηγές: κείμενο από gazzetta.gr και βίντεο από YouTube