24 Ιανουαρίου 2021

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΓΑΣΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ


Το Αργάσι βρίσκεται στην ανατολική ακτή του νησιού, μόλις 4 χιλιόμετρα απ' την πρωτεύουσα, την πόλη της Ζακύνθου και 6 χιλιόμετρα απ' το αεροδρόμιο.

Το θέρετρο είναι ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό χτισμένο σε μια κατάφυτη πεδιάδα στη βάση του όρους Σκοπός. Κατέχει αξιοζήλευτη θέση ανάμεσα στην πόλη της Ζακύνθου και τη χερσόνησο του Βασιλικού με το εντυπωσιακό βουνό σαν φόντο. Το εμπορικό κέντρο βρίσκεται γύρω απ' τον κεντρικό δρόμο που διασχίζει το θέρετρο. Δεξιά κι αριστερά του θα βρείτε μεγάλη ποικιλία με καταστήματα, μπαρ, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ κι άλλα πολλά οπότε είναι πολύ εύκολο να βρείτε οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Η παραλία είναι μια λεπτή λωρίδα που απλώνεται σ' απόσταση ενός χιλιομέτρου κατά μήκος της ακτής και πολλά ξενοδοχεία και καταλύματα γενικότερα είναι χτισμένα σε μικρή απόσταση.

Το Αργάσι γίνεται συνεχώς πιο γνωστό καθώς η περιοχή προσφέρει κάθε δυνατή διευκόλυνση στους επισκέπτες της και περιβάλλεται από όμορφη πευκόφυτη εξοχή με λουλούδια. Οι νέοι μπορούν να απολαύσουν θαλάσσια αθλήματα, μπαρ και νυχτερινά κέντρα ενώ οι οικογένειες θα εκτιμήσουν τα εστιατόρια, τους παιδότοπους και τους ήρεμους περιπάτους ανάμεσα στα καταστήματα.

Πηγή argassi-zante.com