31 Μαρτίου 2022

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ


Συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη και πορεία ως το Υφυπουργείο Μακεδονίας - Θράκης (Υ. ΜΑ. Θ.), όπου επέδωσαν το ψήφισμά τους, πραγματοποίησαν συνταξιούχοι, διαμαρτυρόμενοι για την ακρίβεια στην ενέργεια και σε βασικά αγαθά, η οποία, όπως είπαν, «εξανεμίζει»  τις συντάξεις.

«Ζητάμε να μπορούμε να ζήσουμε με τις συντάξεις μας, για τις οποίες πληρώσαμε» τόνισε στην ομιλία του ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΙΚΑ μείζονος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Ρέβας.

Οι συνταξιούχοι καταδίκασαν «τις πολιτικές που οδηγούν σε ανατιμήσεις και σε αισχροκέρδεια» και ζήτησαν «άμεσα μέτρα για τον έλεγχο της αγοράς και της ακρίβειας και γενναία αύξηση των συντάξεων».

Πηγή iefimerida.gr

Σχόλιο Ιστοσελίδας

Οι Συνταξιούχοι (κι όχι μόνο) διαμαρτύρονται και καλά κάνουν. Το θέμα είναι, όμως, ότι η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται γι' αυτά! Είναι γνωστό ότι δε σκύβει ποτέ πάνω στα προβλήματα των απλών πολιτών, εκτός αν πρόκειται για αιτήματα του κεφαλαίου και των συμφερόντων που υπηρετεί. Χρειάζεται λοιπόν η όλη αντίδραση να εκφραστεί με άλλο τρόπο, σίγουρα πιο αποτελεσματικό και... πιο επώδυνο... για όλες τις πλευρές...