31 Μαρτίου 2022

«Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΚΡΟΤΟ» ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ


Με διπλή ανάρτησή του στο facebook ο γνωστός Ευάγγελος Αντώναρος επικαλείται πληροφορίες του σύμφωνα με τις οποίες «βράζει» η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύεται καθημερινά ότι είναι ανίκανος να στηρίξει ουσιαστικά την κοινωνία. Συμπληρώνει, μάλιστα, πως ο ίδιος ο Πρωθυπουργός πιστεύει πως είναι κυρίαρχος αλλά αυταπατάται και προσθέτει πως η μόνη λύση είναι η προσφυγή στις κάλπες.

Οι αναρτήσεις του Ευάγγελου Αντώναρου. Η πρώτη:

Το λέω εδώ κι εβδομάδες. Κάποιοι έσπευσαν να το αμφισβητήσουν. Τώρα κι άλλες πηγές το επιβεβαιώνουν. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας βράζει. Κι όσο ο ΚυρΜητς εξακολουθεί να παραπαίει και ν' αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι ανίκανος να στηρίξει ουσιαστικά την κοινωνία, η κατάσταση θα επιδεινώνεται... μέρα με τη μέρα. Η λύση είναι μία: Άμεση προσφυγή στις κάλπες. Για ν' αποφασίσουν οι πολίτες πως θέλουν να πορευθεί η χώρα. Ο ΚυρΜητς νομίζει (ακόμη;) ότι είναι κυρίαρχος της κατάστασης κι ότι μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις. Αυταπατάται - όπως πάντα. Θα συρθεί σ' εκλογές. Και μάλιστα σε χρονικό σημείο που θα τον οδηγήσει σε προσωπική πολιτική εξαΰλωση.

Η δεύτερη:

Εναγωνίως, ο πολιτικά απομονωμένος και ψυχολογικά ασταθής ΚυρΜητς, αναζητεί συμμάχους. Κανείς δε θα του δώσει στήριξη. Θα τον αφήσουν να καταρρεύσει. Οι βουλευτές θ' αρχίσουν να τον εγκαταλείπουν σε κατοπινό στάδιο. Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Θα πέσει ξαφνικά. Και με κρότο.

Πηγή documentonews.gr

Σχόλιο Ιστοσελίδας

Αναμφίβολα, ο Πρωθυπουργός δέχεται επικριτικά βέλη και, μάλιστα, εκ των ένδων! Και προφανώς ο Αντώναρος δεν είναι ο μόνος που τοξεύει. Όποιος θέλει να είναι νοήμων και φιλόπατρις, σίγουρα θα συμφωνήσει με τη στάση που καταγράφεται εδώ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Αντώναρος είναι το πρόσωπο που χρειαζόμαστε να ηγηθεί για να τον ακολουθήσουμε (αλίμονο, μνήμη έχουμε). Υπάρχει όμως μια διαφωνία σ' όλο αυτό κι εντοπίζεται στη φράση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θα πέσει με κρότο». Η παρούσα Ιστοσελίδα έχει την άποψη ότι τη στιγμή της πτώσης δε θα υπάρξει καθόλου κρότος. Ο συγκεκριμένος πολιτικός δε φέρει πολιτικό βάρος!