08 Απριλίου 2021

ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ


Σε αξονικές γραμμές της Αθήνας, πολλές απ' τις οποίες έχουν μεγάλη επιβατική κίνηση και χρησιμοποιούν αποκλειστικώς αρθρωτά λεωφορεία, θα δρομολογηθούν κατά προτεραιότητα τα μεταχειρισμένα λεωφορεία που αποκτήθηκαν με λίζινγκ και στην πλειονότητά τους είναι με μία πόρτα επιβίβασης κι ελάχιστα ανοιγόμενα παράθυρα!

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν απ΄ την εκδήλωση παραλαβής των 40 πρώτων οχημάτων (απ' τα συνολικά 293) δείχνουν ότι πρόκειται για απλά λεωφορεία των 12 μέτρων και όχι αρθρωτά των 18 μέτρων. Όμως, τα συγκεκριμένα 12μετρα έχουν μόνο 2 πόρτες - άρα το κοινό μπορεί να μπαινοβγαίνει μόνον από μία (η άλλη μένει κλειστή για προστασία του οδηγού). Επίσης φαίνεται καθαρά ότι έχουν στην κάθε πλευρά 2 ανοιγόμενα παράθυρα ενώ όσα κυκλοφορούν εδώ και χρόνια έχουν 4 ως 5.

Πηγή efsyn.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: Επειδή λεφτά... δεν υπάρχουν αλλά, κυρίως, δεν υπάρχει μυαλό, η επόμενη αγορά ή μίσθωση που θα γίνει, θα αφορά πλέον οχήματα χωρίς καμία πόρτα, όπου οι επιβάτες θα μπαίνουν απ' τα παράθυρα!... Ειλικρινά, η έλλειψη αντίδρασης σ' αυτή τη χώρα είναι το πλέον αξιοσημείωτο αλλά κι επιζήμιο χαρακτηριστικό της εποχής μας! Ο λαός, κυριολεκτικά, δείχνει να απολαμβάνει τον ολισθηρό κατήφορό του!... Μέχρι πότε όμως!...