05 Απριλίου 2021

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ


Οφείλουμε  να έχομε υπόψη μας ανά πάσα στιγμή:

1. Δε μεσολάβησε ικανοποιητικό χρονικό διάστημα για την παραγωγή κανενός εμβολίου. Σε τέτοιες σοβαρές περιπτώσεις ο συνολικός χρόνος του εμβολίου, δοκιμών και παραγωγής, ξεπερνά κατά πολύ τη διετία.
2. Όλοι γνωρίζουμε τα πανίσχυρα κελεύσματα των φαρμακοβιομηχανιών οι οποίες, στην τελική, είναι πιο αδίστακτες ακόμα κι απ' τις βιομηχανίες όπλων.
3. Τα εμβόλια έχουν σοβαρές παρενέργειες. Μπορούν να επιφέρουν και το Θάνατο.
4. Οι ίδιοι οι Γιατροί ομολογούν ότι δεν υπάρχει απόλυτη εγγύηση ότι ο εμβολιασμός είναι πανάκεια. Τα εμβόλια δεν είναι βέβαιο ότι λειτουργούν ως η πλέον σωτήρια ασπίδα κι ότι χτίζουν αποτελεσματική άμυνα ενώ πρέπει και να επαναλαμβάνονται. Στα κρούσματα έχουν εντοπιστεί ακόμα και υγειονομικοί που είχαν κάνει το εμβόλιο.
5. Όταν τον εμβολιασμό (και το πιστοποιητικό του) το ζητάει μια ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ Ανθελληνική Κυβέρνηση, είμαστε υποχρεωμένοι να προβληματιστούμε πάνω σ' αυτό. Είναι αδιανόητο να φτάσουμε να πιστέψουμε ότι ξαφνικά γεμίσαμε σωτήρες (εδώ, φυσικά, αναφέρομαι και σε προηγούμενες κυβερνήσεις). Αξίζει να θυμηθούμε τι έγινε στο παρελθόν με αντίστοιχες μανιώδεις προσπάθειες εμβολιασμού (περίπτωση Αβραμόπουλου το 2009).
6. Ποτέ άλλοτε δεν κινηθήκαμε με τέτοια ένταση, πανικό κι απόγνωση, ακόμα και σε περιπτώσεις που ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία, ενδεχομένως, ήταν πιο υψηλός και κρίσιμος, οπότε, γιατί, λοιπόν, τώρα;
7. Το πιστοποιητικό χωρίζει την κοινωνία σε δυο κατηγορίες και σημαίνει αθέμιτη περιχαράκωση, κάτι που, σίγουρα, δε χαρακτηρίζει δημοκρατικά καθεστώτα (σε παρόμοιες πράξεις είχε προβεί παλιότερα ο Χίτλερ).

Όλοι αυτοί οι λόγοι μάς αναδεικνύουν ολοφάνερα ότι το τοπίο είναι τόσο συγκεχυμένο και θολό που μοιάζει σα να βρισκόμαστε ενώπιον μιας σκευωρίας που έχει σα θύματα, εμάς, τους κοινούς θνητούς...

Και για να μην υπάρξει κάποια παρανόηση. Κορονοϊός υπάρχει κι οφείλουμε όλοι μαζί να τον αντιμετωπίσουμε...