24 Απριλίου 2021

24/4/2021. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΜΙΑ 0 - 0


Συνεχίζοντας τα (αμυντικά, κυρίως) λάθη ο Ατρόμητος, σήμερα αποφάσισε να ανεβάσει επίπεδο και να κάνει ακόμα και τα πιο περιττά κι άσκοπα!

Μετά από ένα παιδαριώδες λάθος στο 35' του τερματοφύλακά του Αντρέα Γιαννιώτη για το οποίο αποβλήθηκε κιόλας (έπιασε τη μπάλα λίγο έξω απ' τη μεγάλη του περιοχή), η Λαμία κέρδισε φάουλ. Απ' την εκτέλεση της ποινής, η ομάδα της Φθιώτιδας πέτυχε τέρμα (Milos Deletic) που ακυρώθηκε απ' το VAR ως οφσάιντ. Το λάθος όμως, που προηγήθηκε, έγινε και θα μπορούσε να ήταν και μοιραίο...

Με παίχτη παραπάνω πλέον οι φιλοξενούμενοι, ήταν αναμενόμενο να αναλάβουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να έχουν την περισσότερη κατοχή της μπάλας στην επανάληψη. Μέχρι εκεί, όμως! Γιατί, είναι ανώφελο να αναζητήσουμε σπουδαίες φάσεις κι ευκαιρίες. Έχοντας να κάνουμε με δυο ομάδες που μετέχουν στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα μιας χώρας που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο, δεν περιμέναμε να δούμε κάτι καλύτερο κι όντως δεν το είδαμε.

Συμπέρασμα; Είχαμε την ατυχία να παρακολουθήσουμε ένα παιχνίδι με δυο ομάδες που η σημερινή τους απόδοση μας επιτρέπει να πούμε ότι θα έπρεπε να αγωνίζονταν σε κατώτερη κατηγορία!

Επομένως; Μηδέν! Όλα Μηδέν!...

Για την ιστορία μόνο να πούμε ότι στους δυο αγώνες που απομένουν, η Λαμία σώθηκε οριστικά ενώ ο Ατρόμητος, μάλλον δε θα κινδυνεύσει αλλά μαθηματικά απειλείται...