10 Απριλίου 2021

10/4/2021. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ 0 - 1


Συνεχίζοντας τις κακές εμφανίσεις ο Ατρόμητος και, κυρίως, τα αμυντικά του λάθη, έχασε μέσα στο Περιστέρι απ' τη Λάρισα με 0 - 1. Το παιχνίδι παίχτηκε σε ανοιχτό χώρο γιατί οι δυο ομάδες δεν κλείστηκαν αλλά δεν ήταν καλό.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε τον αγώνα μπήκε προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο 41'. Από εκτέλεση φάουλ της Λάρισας, η μπάλα έφτασε στην αντίπαλη περιοχή. Εκεί απέκρουσε με αστάθεια ο Μανδάς αλλά αυτό δε στάθηκε αρκετό καθώς ήταν υπερβολικά μόνος! Έτσι, επωφελήθηκε ο Manuel Stiefler που καραδοκούσε κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος δεν πήρε το παιχνίδι επάνω του, δεν πίεσε δηλαδή, κι έτσι δεν έπεισε ότι ήθελε τη νίκη ή τουλάχιστον τον ένα βαθμό. Μοιραίος του παίχτης ο εικονιζόμενος Γιώργος Μανούσος ο οποίος ήταν μέσα σε πολλές φάσεις. Στο 47' είχε δοκάρι, στο 60' πέτυχε γκολ αλλά ορθώς ακυρώθηκε ενώ είχε κι άλλες ευκαιρίες.

Ο 39χρονος αρχηγός των γηπεδούχων Javier Umbides έβγαλε όλο το παιχνίδι! Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι και στα 2 ημίχρονα συνολικά κρατήθηκαν περίπου 11 λεπτά καθυστερήσεις.