19 Οκτωβρίου 2019

ΡΟΜΠΟΤ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Το αν αυτή η εξέλιξη θα λειτουργήσει θετικά για τους ανθρώπους είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία και μάλλον αρκετά σύντομα. Η ουσία, ωστόσο, είναι ότι εταιρία που δραστηριοποιείται στην Τεχνολογία ξεκινά μαζική παραγωγή ρομπότ που μπορούν να έχουν τη μορφή που επιθυμεί ο αγοραστής, να τον βοηθούν στο σπίτι ακόμα και να τον αντικαθιστούν στην εργασία του!

Όπως έκανε γνωστό η Ρωσική εταιρία Promobot, τα Android Robo-C (έτσι ονομάζονται) μπορούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις που θα τους θέσει κάποιος σ' ένα εμπορικό κέντρο ή ένα μουσείο, μπορούν να εργαστούν σε γραφείο ως υπάλληλοι κι έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τον κόσμο και να συζητούν μαζί του. Επειδή, όμως, όλα έχουν ένα μέτρο κι αυτό ισχύει και για τη δουλειά, δεν θα εργάζονται περισσότερο από 8 ώρες, καθώς τόσο χρειάζεται για ν' αδειάσει η μπαταρία τους και να πρέπει να φορτιστούν.

Τα ρομπότ αυτά μπορούν να γίνουν κι οι καλύτεροι συνεργάτες σας στο σπίτι, καθώς έχουν σωσμένες στη μνήμη τους εκατοντάδες χιλιάδες εκφράσεις καθώς και περίπου 600  εκφράσεις προσώπου.

Πηγή nooz.gr/tech