08 Ιουλίου 2021

ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΥΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ


Μετά τους γελοίους και καθόλα ανεκδιήγητους Κυβερνητικούς χειρισμούς, όλο και πιο ισχυρό γίνεται το αντιεμβολιαστικό κίνημα στη χώρα μας. Έτσι παρατηρείται ανοιχτά το φαινόμενο, ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να καλούν τον κόσμο να μποϋκοτάρει μαγαζιά που θα δέχονται μόνο εμβολιασμένους.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της ομάδας «Μαγαζιά Χωρίς Μπόλι» στο Facebook, η οποία δημιουργήθηκε στις 27 Ιούνη κι αριθμεί πλέον πάνω από 93 χιλιάδες μέλη.

Κι ενώ λοιπόν αρχικά είχε δημοσιευτεί μια «μαύρη λίστα» με μαγαζιά που θα δέχονται μόνο εμβολιασμένους, τώρα παρατηρήθηκε και το... ανάποδο φαινόμενο: ιδιοκτήτης καταστήματος (στο Περιστέρι) ανακοίνωσε δημόσια στο Facebook ότι δε θα επιτρέπεται η είσοδος εμβολιασμένων στο χώρο του!

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη ανάρτηση όπου συνοδεύει το απαγορευτικό στα άτομα που έχουν εμβολιαστεί με σχετικές φωτογραφίες, αναφέρει τα εξής: «Το πρώτο μαγαζί εστίασης πανελλαδικά, που επιτρέπεται μόνο σε μη εμβολιασμένους πολίτες, η χρήση του εσωτερικού χώρου. Επειδή πρέπει να υπάρχει ισότητα κι ισομερία στην κοινωνία μας».

Αντίστοιχα, αρκετοί καταστηματάρχες δράττονται της ευκαιρίας να διαφημίσουν τα καταστήματά τους, αναφέροντας ότι οι ίδιοι δε θα προχωρούν σε διαχωρισμό σε εμβολιασμένους και μη.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: Η Ιστοσελίδα θα ήθελε να δώσει τα συγχαρητήριά της στον ευφυή Έλληνα Πρωθυπουργό του οποίου τα σχέδια για το διχασμό της κοινωνίας «βαίνουν καλώς»... Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι με τέτοιους ανθέλληνες πολιτικούς, η καταστροφή της χώρας παραμονεύει στην επόμενη στροφή...