13 Αυγούστου 2020

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ!

Χθες το βράδυ ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του στους Παξούς, πήγε με την παρέα του, στις 23:45, σε ταβέρνα του νησιού για το βραδινό δείπνο. Εκείνη την ώρα στην ταβέρνα υπήρχαν κι άλλοι πελάτες, οι οποίοι περίμεναν το λογαριασμό κι ετοιμάζονταν ν' αποχωρήσουν, καθώς, σύμφωνα με τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό, η ταβέρνα έπρεπε να κλείσει και να μην εξυπηρετήσει άλλους πελάτες.

Ωστόσο, όπως φαίνεται και στην εικόνα (υπάρχουν φωτογραφίες που τράβηξε κάποιος απ' τους πελάτες) ο κ. Τζιτζικώστας κι η παρέα του παρέμειναν και μετά τις 12 στην ταβέρνα προκειμένου να δειπνήσουν, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είχαν αποχωρήσει απ' την ταβέρνα, όπως έκαναν εξάλλου κι οι υπόλοιποι πελάτες.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες, έχουν αποχωρήσει όλοι οι πελάτες, οι καρέκλες είναι ανάποδα πάνω στα τραπέζια κι ο Περιφερειάρχης με την παρέα του συνεχίζουν το φαγητό ανενόχλητοι! Μάλιστα, κανείς δεν φοράει μάσκα, φτάνοντας στη συγκεκριμένη ταβέρνα.

Στο νησί των Παξών ισχύουν τα μέτρα για το κλείσιμο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος απ' τις 12 τα μεσάνυχτα ως τις 7 το πρωί.

Πηγή κείμενο iefimerida.gr/ellada (ο τίτλος ανήκει στην παρούσα ιστοσελίδα των "Θεμάτων")