01 Μαρτίου 2020

ΑΛΛΟΙ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ... ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ!...

Την ώρα που η κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα παραμένει στα "κόκκινα", με μετανάστες να είναι συγκεντρωμένοι κατά χιλιάδες στο τελωνείο των Καστανεών, αλλά και κατά μήκος όλου του ποταμού Έβρου με τις "ευλογίες" του Ερντογάν, σε Πάτρα, Ξάνθη αλλά και σ' άλλες περιοχές της ενδοχώρας, φαίνεται ότι γράφτηκε μια άλλη ιστορία: αυτή του... καρναβαλιού!

Ειδικά στην Πάτρα, αστυνομικές δυνάμεις ήρθαν ακόμη και σε "σύγκρουση" με τους "απείθαρχους" καρναβαλιστές! Αλλά και στην Ξάνθη, τα πλήθη μασκαράδων που συγκεντρώθηκαν ήταν αρκετά μεγάλα!

Οι διαφορετικές αντιλήψεις και συμπεριφορές που δημιουργούνται κάθε φορά, καταγράφονται κι αξιολογούνται . Εμείς όμως, ως Έθνος αλλά κι ως πολίτες, ως άνθρωποι που τους διέπουν αξίες, οφείλουμε να δείξουμε ότι αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα και παρακολουθούμε τι συμβαίνει όλες αυτές τις ώρες στον Έβρο ώστε να πράξουμε αυτό που υπαγορεύει η ψυχραιμία, η σύνεση, η σύμπνοια και, κυρίως, η αγάπη για την πατρίδα μας.

Πηγή: Το πρωτότυπο κείμενο ανήκει στο Σταύρο Φανφάνη, απ' την ιστοσελίδα xronos.gr. Εδώ, στο blog, υπέστη κάποιες τροποποιήσεις...