26 Μαρτίου 2020

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 13,5 ΕΚΑΤ. € ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Είναι απίστευτο και δύσκολο, ο απλός πολίτης, που βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του ή έχει δικούς του ανθρώπους να νοσούν απ' το θανατηφόρο ιό, να κατανοήσει την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών να διανείμει κρατική χρηματοδότηση στα κόμματα και στους συνασπισμούς κομμάτων της Βουλής ύψους 13,5 εκατ. €!

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών και την υπογραφή του γενικού διευθυντή Εσωτερικών κι Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Θεόδωρου Οικονόμου, η υπ΄ αριθμ. 19724/2020 απόφαση άναψε το «πράσινο φως» για την «τακτική κρατική χρηματοδότηση και κρατική χρηματοδότηση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς σε πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων, έτους 2020.

Απ' τα 13,5 εκατομμύρια, τα 11,25 εκ. χορηγούνται ως Τακτική Κρατική Χρηματοδότηση κι ακόμη 2,25 εκ. ως Κρατική Χρηματοδότηση για Ερευνητικούς κι Επιμορφωτικούς Λόγους με βάση το νομοθετικό πλαίσιο που στηρίχθηκε αρχικά στον νόμο 3023/2002.

Πηγή skglife.gr

Σχόλιο Της Ιστοσελίδας

Με την ανάρτηση αυτή επισημαίνεται στους αναγνώστες ότι τα σκουπίδια τα πετάμε στους κάδους... Υπάρχουν όμως κι οι πολιτικοί κάδοι. Για τα πολιτικά σκουπίδια...