25 Ιουνίου 2021

ΓΑΛΛΟΣ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ: «ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥ COVID 19!»


Ο νομπελίστας Γάλλος καθηγητής Luc Montagnier (είχε συν-ανακαλύψει τον ιό HIV) επιβεβαιώνει αυτό που κι άλλοι επιστήμονες έχουν υποστηρίξει αναφορικά με τις συνεχείς μεταλλάξεις του Covid-19: Ότι τα εμβόλια είναι αυτά που δημιουργούν τις μεταλλάξεις του ιού, ως αντίδραση του ίδιου του ιού στην προσπάθεια να τον εξαφανίσουν!

Όπως είναι γνωστό οι ιοί μεταλλάσσονται, προκαλώντας μεταλλάξεις, σύμφωνα όμως με το Νομπελίστα Γάλλο ιολόγο Luc Montagnier ο «εμβολιασμός είναι αυτός που δημιουργεί μεταλλάξεις». Ο καθηγητής αναφέρθηκε στο πρόγραμμα εμβολιασμών για τον κορoνοϊό, το οποίο το χαρακτήρισε ως «απαράδεκτο επιστημονικό και ιατρικό σφάλμα».

Ο εξέχων ιολόγος εξήγησε ότι «υπάρχουν αντισώματα, που δημιουργούνται απ' το εμβόλιο, αναγκάζοντας τον ιό να βρει άλλη λύση ή να πεθάνει. Εδώ δημιουργούνται οι παραλλαγές. Είναι οι παραλλαγές που είναι παραγωγή κι αποτέλεσμα του εμβολιασμού».

Ο καθηγητής Montagnier είπε ότι οι επιδημιολόγοι γνωρίζουν αλλά δεν μιλούν για το φαινόμενο. Επιπλέον ο καθηγητής αναφέρθηκε και στην αύξηση της θνησιμότητας σε πολλές χώρες μετά την έναρξη του εμβολιασμού.

Ο μεγάλος επιστήμονας συνέχισε λέγοντας ότι κάνει τα δικά του πειράματα μ' εκείνους που μολύνονται απ' τον κορoνοϊό αφού κάνουν το εμβόλιο. «Θα σας δείξω ότι δημιουργούν τις μεταλλάξεις που είναι ανθεκτικές στο εμβόλιο», είπε.

Και δεν περιορίζεται εκεί. Ο Montagnier τονίζει ότι «Ο κορoνοϊός δεν προήλθε απ' την υπαίθρια αγορά της Γουχάν. Αυτό είναι ένας πολύ ωραίος μύθος. Ο κορoνοϊός προήλθε απ' το βιοεργαστήριο της περιοχής. Είναι έργο επαγγελματιών μοριακών βιολόγων».

Πηγή pronews.gr