30 Ιουνίου 2021

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΙΟΛΟΓΟΣ: «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ»


Αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Γερμανός κορυφαίος ιολόγος Αλεξάντερ Κεκουλέ, σύμφωνα με τον οποίο η εκστρατεία εμβολιασμού την οποία διεξάγουν οι κυβερνήσεις είναι ένα «παγκόσμιο πείραμα».

Ο Γερμανός ιολόγος, μεταξύ άλλων, δήλωσε πως «δεν είναι αναγκαίος ο εμβολιασμός των παιδιών, καθώς, υποτίθεται, τα εμβολιάζουμε για να εξαλειφθεί η πανδημία, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Είναι γνωστό ότι τα παιδιά δεν κινδυνεύουν ιδιαιτέρως απ' τον κορονοϊό».

Ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Halle - Wittenberg μίλησε στο podcast Corona Kompass απ' το MDR AKTUELL τονίζοντας χαρακτηριστικά πως:

«Υποστηρίζω την ανοιχτή διεξαγωγή αυτής της συζήτησης σχετικά με τον ιό και τους εμβολιασμούς. Ούτως ή άλλως, μπορούμε να επιτύχουμε μόνο μια κατάσταση ελέγχου, καθώς η πλήρης εξάλειψη του ιού δε φαίνεται δυνατή και τότε φυσικά δεν χρειάζεται να τρελαθούμε, εμβολιάζοντας όλα τα παιδιά. Αν τα εμβολιάσουμε κι ο ιός δεν εξαφανιστεί, ποιος ήταν ο σκοπός της άσκησης;»

Ο επιστήμονας πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχουν εμπειρικές γνώσεις για την τρέχουσα κατάσταση της κρίσης του κορονοϊού αλλά και για τους τρέχοντες μαζικούς εμβολιασμούς. Δεν ξέρω λοιπόν αν είναι καλό να αναγκάζουμε τους ανθρώπους! Και μάλλον δεν είναι. Υπάρχουν δυο σημαντικοί λόγοι που μας οδηγούν σ' αυτό:

Πρώτον, ποτέ ξανά μια πανδημία δεν έχει τελειώσει με εμβολιασμό και, δεύτερον, ποτέ ξανά ένα νέο εμβόλιο που να βασίζεται σ' ένα νέο τρόπο δράσης δεν έχει χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως σ' όλες τις ηλικιακές ομάδες.»

Κι ο Αλεξάντερ Κεκουλέ κατέληξε: «Πρόκειται για ένα παγκόσμιο πείραμα, ένα ιστορικό πείραμα για πρώτη φορά απ' την εμφάνιση του Homo sapiens.»

Πηγή idimokratia.gr