03 Νοεμβρίου 2021

ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ


Η Σβάστικα, το σύμβολο που ο Σλήμαν ανακάλυψε στην Τροία, ήταν διαδεδομένη ήδη απ' την αρχαιότητα. Το πέρασμα του χρόνου, όμως, δεν κατάφερε να την απαλλάξει απ' την εφιαλτική απήχηση που βρήκε στον - εκάστοτε - Φασισμό! Πράγματι, για πρώτη φορά, το 1935, η Σβάστικα υιοθετείται απ' τον Αδόλφο Χίτλερ ως επίσημο σύμβολο της Ναζιστικής Γερμανίας.

86 χρόνια αργότερα, υιοθετείται και πάλι με την ίδια σημασία, τη δεύτερη αυτή φορά, από Βαλκανικό κράτος. Για ποιο Έθνος μιλάμε; Μα γι' αυτό που έδωσε τα φώτα του στον πλανήτη, δημιούργησε Πολιτισμό κι αντιστάθηκε ηρωικά στον προαναφερθέντα Χιτλερικό Φασισμό!

Αντιφατικό θα μου πείτε και δε θα 'χετε άδικο! Ναι, γιατί υπάρχουν ανθυπανθρωπίδια που ψηφίζουν και δίνουν αυτοδυναμία σε σαθρούς πολιτικούς σχηματισμούς όπως είναι αυτός της σημερινής κυβέρνησης!

Με την παρούσα ανάρτηση εκφράζω για άλλη μια φορά στα άτομα αυτά τον οίκτο μου, την αηδία μου και την οργή μου!...

Η ανάρτηση αυτή γίνεται με αφορμή το μέχρι τώρα συνολικό "έργο" της Κυβέρνησης και κυρίως τα νέα μέτρα όσο αφορά τον κορονοϊό... Η φωτογραφία είναι ενδεικτική της συνάντησης των διαφόρων εκφάνσεων του Φασισμού...