28 Ιουνίου 2020

ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΟΥΚΑΣ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ - ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΡΛ

Έπειτα από μήνες καραντίνας για την αναχαίτιση της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού, οι Γάλλοι προσέρχονται σήμερα, Κυριακή 28 Ιούνη, στις κάλπες για τον β' γύρο των δημοτικών εκλογών, η διεξαγωγή του οποίου καθυστέρησε λόγω Covid-19, με τις δημοσκοπήσεις να προμηνύουν ένα άσχημο αποτέλεσμα για τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, το κόμμα του οποίου μπορεί να μην καταφέρει να κερδίσει σε καμία μεγάλη πόλη.

Σήμερα λοιπόν που γίνεται ο δεύτερος γύρος των Δημοτικών Εκλογών στη Γαλλία, ένας Έλληνας διεκδικεί τη δημαρχία σε μια πόλη που σφύζει από ζωή, στην Αρλ!

Ο Νικόλας Κούκας, είναι υποψήφιος δήμαρχος της Αρλ, άτομο με ευαισθησίες όπως τον χαρακτηρίζουν οι υποστηρικτές του, με συμμετοχή στις οικολογικές κινήσεις και δυνατή παρουσία στα κοινά της πόλης και της περιοχής.

Η Αρλ είναι μια μικρή όμορφη πόλη της Νότιας Γαλλίας με 53.000 κατοίκους, ιστορική, αρχαία πόλη και πρωτεύουσα του Νομού Bouches-Du-Rhone, κοντά στη Μασσαλία.

Η Αρλ είναι πολύ γνωστή για τα φεστιβάλ ντοκιμαντέρ, μαριονέτας, καθώς και για το Μουσείο Τέχνης με τα έργα του Vincent van Gogh.

Στις επαναληπτικές εκλογές που πραγματοποιούνται σήμερα, τη Δημαρχία της πόλης αυτής τη διεκδικεί ο Νικόλας Κούκας, που υπόσχεται ότι το όραμά του για την πόλη, ξεπερνά τα σύνορά της!

Πηγή iefimerida.gr