06 Μαρτίου 2023

ΕΛΕΟΣ! Ο ΛΗΘΑΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ!


Ότι κι αν λέω κι ότι κι αν γράφω, το κάνω με πλήρη συνείδηση της στάσης που πρέπει να επιδεικνύω μετά από κάθε τραγικό συμβάν! Πάντα ξεκινάω εκφράζοντας το σεβασμό και τη λύπη μου! Δεν αρκεί, όμως, μόνο αυτό! Υπάρχει κι ευθύνη! Έχω κι έχουμε ευθύνη για την τελευταία (κι όχι μόνο) φρικαλεότητα που συνετελέσθη! Σκοταδιστές δολοφόνησαν το μέλλον της Ελλάδας! Τους το επιτρέψαμε! Εμείς τους ενθρονίσαμε σε κυβερνητικούς θώκους! Ας τολμήσει κάποιος ανεκδιήγητος να μου πει το αντίθετο!

Οι Σκοταδιστές, ως μέλη Πολιτικών Σχηματισμών, ενδιαφέρονται μόνο για τα ποσοστά τους και το πώς να επανεκλεγούν! Γι' αυτό και μετά από κάθε έγκλημά τους, ενώ στην αρχή αποποιούνται κάθε ευθύνη, σιγά σιγά αναδιπλώνονται, όσο βλέπουν να συναντούν μια κάποια αντίδραση από πλευράς του κόσμου. Και πάλι, όμως, η όποια συγνώμη δε διαρκεί πολύ γιατί, αν η προαναφερθείσα αντίδραση πάρει κάποιες διαστάσεις, αποστέλλονται τα ΜΑΤ! Μιλάμε, αναμφίβολα, για τυχάρπαστα και τοξικά ανθρωποειδή!... Τι μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό; Τι μπορούμε να κάνουμε από δω και πέρα; Η φωτογραφία μάς δίνει μια στοιχειώδη ώθηση. Ο Σκοταδισμός, όταν έχει πια καθιερωθεί (κι έχουμε φροντίσει όλοι γι' αυτό με τη γνωστή χαμέρπεια που μας διακατέχει), είναι πολύ δύσκολο ν' αντιμετωπιστεί! Δεν είναι ακατόρθωτο, όμως! Πάντα μιλάω και γράφω για αλλαγή του πολιτικού σκηνικού της χώρας στην πληρότητά του! Πώς μπορεί να γίνει αυτό;

1. Τηλεφωνούμε στα διάφορα Υπουργεία κι ενοχλούμε (με επιείκεια το λέω) γνωστοποιώντας την αντίθεσή μας στην αθλιότητα που εμπεριέχει η καθημερινότητά μας.
2. Αλληλεπιδρούμε στη γειτονιά μας (πρωταρχικός πυρήνας) κι επηρεάζουμε τους άμεσους συντοπίτες μας για κοινές δράσεις.
3. Κατά συνέπεια, συμμετέχουμε μέσω συνεννοήσεων που μπορεί να μας προσφέρει η Τεχνολογία (επιτέλους, ας καταστεί χρήσιμη κι αυτή) σε μαζικές κι έντονες (με επιείκεια το λέω) κινητοποιήσεις.
4. Κατακρημνίζουμε τα Ελληνικά ΜΜΕ (αναφέρομαι στην πλειοψηφία τους), καταδεικνύοντας τον ανιστόρητο ρόλο που έχουν.
5. Στέλνουμε επιστολές στο εξωτερικό περιγράφοντας παραστατικά τον ολισθηρό κατήφορο της χώρας.

Φυσικά υπάρχουν κι άλλα βήματα κι ο καθένας θα μπορούμε να προσθέσει μερικά. Το βασικό είναι να ομογνωμήσουμε και να συστρατευτούμε! Για να πάψει κάποτε να κυλάει αθώο - νεανικό, έχει σημασία να το τονίζουμε αυτό - αίμα! Έλεος! Χάσαμε πλέον το σεβασμό μας στην ανθρώπινη ζωή;