05 Μαρτίου 2023

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!


Τις τελευταίες ώρες έχει ξεκινήσει ένα θέμα σχετικά με την καθυστέρηση της διενέργειας των εκλογών. Η Κυβέρνηση προσπαθεί έντεχνα κι επιμελώς να το περάσει ως ένδειξη σεβασμού προς τους πληγέντες, κάτι που, φυσικά, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ! Αν υπήρχε έστω κι ένα ίχνος αλήθειας σ' αυτό, τότε τα παχύδερμα της Ν. Δ. (Νέας Δολοφονίας) θα έπρεπε να είχαν αλλάξει όχι χώρα αλλά... πλανήτη! Γιατί υπαιτιότητας της Κυβέρνησης έγιναν όλα! Τρανή απόδειξη οι δηλώσεις και στάσεις και του Υπουργού Υποδομών ("Διασφαλίζουμε Την Ασφάλεια") αλλά και του ίδιου του Πρωθυπουργού ο οποίος όφειλε να είχε αποσυρθεί τελείως απ' την πολιτική! Το βασικό σκεπτικό ως προς την όποια καθυστέρηση της διενέργειας των εκλογών έχει να κάνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με το να πέσει λίγο η ένταση απ' το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί για την Κυβερνητική παράταξη την οποία - ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ - την ενδιαφέρουν τα ποσοστά των ψηφοφόρων της, αυτά και μόνο αυτά! ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ στην ανθρώπινη ζωή!

Και πάλι οι ευθύνες πέφτουν στους ώμους όλων μας. Τίποτα, όμως, δεν είναι εύκολο. Μιλάμε για αλλαγή ολόκληρου του πολιτικού σκηνικού της χώρας! Απίστευτα δύσκολο κι ίσως ακατόρθωτο θα πουν οι περισσότεροι. Ναι, αναμφίβολα... Όπως και να 'χει, όμως, κάτι πρέπει να γίνει για να σταματήσει να τρέχει αθώο αίμα!

Θέλοντας να συνοψίσω όλα τα προαναφερθέντα, κλείνω στο εξής: Δε χρειαζόταν να συμβεί η πολύνεκρη σιδηροδρομική ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ όσο αφορά την εκκίνηση μιας προσπάθειας για τη διάσωση της χώρας! Έχουμε καθυστερήσει πολύ! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ!