24 Ιουνίου 2019

ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

Μια γυναίκα που επέβαινε σε πτήση της Air Canada, νωρίτερα αυτόν τον μήνα, αποκοιμήθηκε μετά την απογείωση του αεροσκάφους και ξύπνησε μες σ' ένα άδειο, σκοτεινό αεροσκάφος όπου προφανώς την είχε ξεχάσει το πλήρωμά του.

Η Τίφανι Άνταμς ταξίδευε απ' το Κεμπέκ στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πίρσον του Τορόντο αλλά στη διάρκεια της πτήσης αποκοιμήθηκε επηρεασμένη κι απ' το γεγονός ότι καθόταν σε μια σειρά καθισμάτων μόνη της.

Όπως η ίδια υποστηρίζει, ξύπνησε μες σε «απόλυτο σκοτάδι» με το αεροπλάνο να έχει προσγειωθεί με τους επιβάτες και το πλήρωμά του να έχουν αποβιβαστεί. Η ίδια λέει ότι τηλεφώνησε σ' ένα φίλο της μέσα απ' το αεροπλάνο αλλά η συνομιλία διακόπηκε γιατί έμεινε από μπαταρία.

«Προσπάθησα να επικεντρωθώ στην αναπνοή μου και να ελέγξω την κρίση πανικού μου ενώ ταυτόχρονα επιχειρούσα να φορτίσω το κινητό μου βάζοντάς το σε όποια θύρα USB έβρισκα», αλλά η προσπάθεια αυτή απέβη μάταια γιατί δεν υπήρχε ρεύμα στο αεροσκάφος.

Τελικά, βρίσκοντας ένα φακό στο πιλοτήριο, κατάφερε ν' ανοίξει μια απ' τις πόρτες του αεροσκάφους αλλά βρέθηκε αντιμέτωπη με ύψος 15 μέτρων αφού δεν υπήρχε πλέον η σκάλα αποβίβασης των επιβατών.

Χρησιμοποίησε λοιπόν τον φακό για να κάνει σήμα σ' ένα υπάλληλο που εκείνη τη στιγμή εκτελούσε χρέη οδηγού οχήματος μεταφοράς αποσκευών.

Η Air Canada ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό, όπως πρόσθεσε η Άνταμς, αλλά η Άνταμς έκτοτε δεν μπορεί να κοιμηθεί καλά κι αντιμετωπίζει νυχτερινούς τρόμους. Η Air Canada δήλωσε στο δίκτυο CTV ότι ερευνά το επεισόδιο αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Πηγή in.gr